Hivatalos: készül a John Wick-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Tavaly nyáron még bizonytalan volt a John Wick-sorozat, a Starz viszont nemrég megerősítette, lecsaptak a jogokra, így ők fogják elkészíteni a The Continentalt, amiben az eredeti alkotók és Keanu Reeves is nyakig benne lesz.

Még tavaly nyáron röppent fel a hír, miszerint a hamarosan trilógiává kiegészülő John Wick sorozat formájában bővítené tovább a bérgyilkosos film univerzumát. Akkor még bizonytalan volt, melyik csatorna csap le az ötletre, de tegnap a Starz megerősítette, sikerült megegyezniük az alkotókkal.

A sorozat The Continental címen fog futni, ami a filmből is ismerős hotelre utalva már előrevetíti, hogy az ott zajló események kerülnek ezúttal középpontba. A készítők megerősítették, a céljuk az, hogy kibővítsék a John Wick-univerzumot, így a készülő harmadik résztől teljesen független lesz majd a sorozat, és nem feltétlenül John Wickről fog szólni, de az sem kizárt, hogy Keanu Reeves egy-egy jelenet kedvéért majd felbukkan.

A Deadline értesülései szerint a teljes John Wick-csapat visszatér, így a pilotot Chad Stahelski rendezi, de tanácsadóként és producerként David Leitch is dolgozik majd a projekten. A The Continental showrunnere az a Chris Collins lesz, aki a Sons of Anarchyn, a The Wire-ön és a The Man in the High Castle-ön is dolgozott.

Egyelőre nem tudni, mikor mutatja be a Starz a sorozatot, de az biztos, hogy a harmadik John Wick-film 2019-ben mutatkozik be.

10.
10.
Effecta
Nem tudom, mire ez az utálkozás. Én nagyon szeretem mindkettőt. Ha megtartják ezt a stílust, nézni fogom a sorozatot.
9.
9.
Dark_Temptation
#7: Lol... Nem tudod mi a jó film...
8.
8.
medson
#6: Dettó énis így gondolom, pont ezért is örülök ennek a sorozatos hírnek, tetszik a világa :)
7.
7.
markoci555
már az első is egy vicc volt, kutyaölés miatt bosszú, de számomra az egész alja akciófilm kategóriát parodizálta ki vele pont, hogy az ilyen filmek többsége az esztelen lövöldözésről szól, szóval bejött, viszont 2. részt belőle nem értem minek, meg se néztem

Na de egy sorozat simán jöhet, a múltjáról persze, ha nem arról van, akkor megint nem érdekel, és ahogy nézem nem arról lesz szó.
6.
6.
Érdekes, nekem meg pont az első rész visszafogott (a másodikhoz képest) akciója és a második rész univerzumépítése tetszett a legjobban. Ha a harmadik részt ezekkel keverik, tuti az lesz a kedvencem.
5.
5.
Stack
Sajnos a második nagyon rossz irányba ment el. Túl misztifikálták ezt az aranypénzes, bérgyilkosos légkört...
1.
1.
Anti4730
En sose értettem mitől olyan jo ez a film a második szerintem egy vicc volt, végig csak lövöldözött benne es kesz semmi poén vagy valami más csak a szüntelen lövöldözés, lövöldözés lövöldözés. Ez az en véleményem, attól meg lehet valakinek tetszik:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...