Friss exkluzívokkal erősít az Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása nagyot lép előre: ezentúl minden Xbox One-exkluzív címet már a megjelenés napján megkapnak a tagok. Az első fecske a Sea of Thieves lesz március 20-án.

Major Nelson az Xbox Wire híroldalon vázolta a Microsoft jövőbeli terveit az Xbox Game Pass-szel kapcsolatban. A szolgáltatás tavaly júniusban indult, havi tíz dolláros előfizetési díjért hozzáférhetünk egy folyamatosan bővülő játékkatalógushoz. Idén februárban például a Halo Wars 2-vel bővül a már több mint 100 címet tartalmazó lista.

A cég szeretne továbblépni: ezentúl a Microsoft Studios összes új Xbox One-exkluzív címe már a globális premier napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába. A soron következő játék a Sea of Thieves lesz március 20-án.

A már bejelentett címekkel is hasonló lesz a helyzet: a State of Decay 2-re és a Crackdown 3-ra sem kell várni, kapásból megjelenéskor a könyvtárunkba kerül, és ami a legjobb, ez a Microsoft Studios bejelentésre váró címeire is vonatkozik. A Halo-, a Forza- és a Gears of War-sorozat következő darabjait már a debüt napján hozzácsapják az Xbox Game Passhez.

A kiskereskedőknél ezentúl hat hónapos előfizetői kártya is vásárolható lesz 60 dollárért.

19 komment - szólj hozzá!