Korábban érkezik a The Banner Saga 3

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Eredetileg csak az év végén bővült volna tovább a viking mitológiára építkező, kézzel rajzolt The Banner Saga, de a játékot fejlesztő Stoic csapata nemrég megerősítette, előbb érkezik a harmadik rész.

Tavaly év elején jelentettük, hogy a Stoic folytatni szeretné a népszerű The Banner Saga-sorozatot, így a harmadik részhez is a Kickstarteren kezdtek el gyűjteni. A rajongókat már nemigen kellett meggyőzni, így sikerrel zárult a kampány, ami alatt kétszer annyi pénz gyűlt össze, mint amire egyébként szüksége lett volna a stúdiónak.

Úgy fest, ez kellő motivációt is adott a csapatnak, mert a Stoic nemrég megerősítette, hogy az eredetileg 2018 decemberére időzített premiert előrébb hozzák, így már valamikor a nyár folyamán meglátogathatjuk a sötétség falának túloldalát. A bejelentés mellé az egyik új karakter is kapott egy bemutatkozó videót.

3.
3.
delphijos
#1: Hát , nagyon nem ugyanaz a definíciónk a “trágya game”-re. Kiváncsi lennék mennyit játszottál vele. (Azért van egy tippem). Ha a stílus nem a Te zsánered, attól még nem trágya valami. Engem hidegen hagynak a verekedős játékok például.....
2.
2.
Shannaro
#1: Az első részhez képest nem nagyon lépett előre a második, de ha annyira rossz lett volna, soha nem lett volna megcsinálva a teljes trilógia (azt hiszem annak tervezik). Szerintem nagyon jó kis játék lett, gyönyörű látványvilággal, érdekes történettel. A harc egy kicsit kevésbé élvezetes, de az összkép ezzel együtt is felső-középkategóriás játékká emeli az én véleményem szerint.
1.
1.
Death-Wanderer
Jajj neee... megint egy tràgya game.... az előző rész is annyira tele volt Hype val, aztán ahogy kijött rá két napra el is lett felejtve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...