Szeptemberben rajtol a Nintendo Switch Online

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 1.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendo bejelentette, hogy szeptemberben rajtol el a Switch előfizetéses szolgáltatása, a Nintendo Switch Online. A debütöt követően a multi ingyenessége megszűnik, az csak az előfizetők kiváltsága lesz.

Jókora csúszással ugyan, de szeptemberben a Nintendo is elindítja a maga prémiumszolgáltatását, jóllehet a Nintendo Switch Online lényegesen olcsóbb lesz, mint a PlayStation Plus- vagy az Xbox Live Gold-előfizetés. A Nintendo 4 dollárt kér majd egy hónapra, 8 dollárt egy negyedévre, valamint 20 dollárt egy évre.

Szeptembertől kezdve már csak a Nintendo Switch Online-előfizetéssel ugorhatunk bele az online multiplayerbe, illetve a Switch mobilalkalmazását is csak így érhetjük el. Emellett a szolgáltatás exkluzív eShop-akciókat kínál, valamint hozzáférhetünk a Classic Game Selectionhöz is: ez a gyűjtemény havonta bővül majd klasszikus játékokkal, és az eredeti tervekkel ellentétben nem rotálják majd a kínálatát.

6.
6.
delphijos
#1: 20 dollár egy évre? Hát ha ez fogná vissza az eladásokat már régen rossz lenne.....
5.
5.
Gamelord
Amennyiben ezzel jár, hogy lesznek rendes szerverek, akkor jöhet akár drágábban is.
4.
4.
kamgecam
Egyáltalán nem bánom ha cserébe stabil lesz a rendszer a psn-el ellentétben ahol katasztrófális inkompetencia tapasztalható. Vicc ami néha megy, legutóbb a MHW-nél szartak be a szerverek.
3.
3.
#2: Annyiban ez nem igaz, hogy en kifejezetten varnek mar egy jo kis mario bros 3-mat a gepre!
2.
2.
PaprikaJancsi
Akkor legalább minden hónapban adott lesz, melyik platformon lesznek a legrosszabbak az „ingyenes” játékok. :D
1.
1.
LexerTheFirst
Ez lehet egy kicsit visszafogja majd az eladásokat, bár ebben nem vagyok biztos. Az ingyen hálózati szolgáltatás, még ha gyenge is a minősége (khm PS3) vonzó szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...