E3 2018: Splinter Cell-bejelentés a Ubisofttól?

Úgy tűnik, a Ubisoft hamarosan feltámasztja az öt éve parkolópályán leledző Splinter Cell-sorozatot. Az Amazon webáruházra már felkerült a 2018-as rész adatlapja, a leírás szerint a leleplezésre a júniusi E3-on kerül sor.

Már több mint négy éve nélkülözzük Sam Fishert! A 2013-ban megjelent Splinter Cell: Blacklist ugyan remek kritikákat kapott, de Ubisoft 5 millió kópiát szeretett volna elpasszolni belőle, és csupán 2 millió jött össze a premier évében. Talán pont ezért vonult pihenőre a széria.

Az Amazon szellőztette meg a legújabb részt, miután a Tom Clancy’s Splinter Cell 2018 adatlapja feltűnt a webáruházban. Nem egyszerű hibáról van szó, a termék információi egyenesen a Ubisofttól származnak, csupán idő előtt élesedtek.

Tavaly júniusban a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot megerősítette Geoff Keighley-nek hogy Sam Fisher nincs elfelejtve, és az is biztos, hogy a licenc birtokában a Tom Clancy-játékok prioritást élveznek náluk.

A leírás szerint a folytatás leleplezésére a júniusi E3-on kerül sor, és PC mellett az aktuális konzolgeneráción is tiszteletét teszi. Nem lennénk meglepve, ha a Ubisoft hamarosan megerősítené a feltételezéseket.

10 komment - szólj hozzá!