Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 készülőben

  • Írta: Daks
  • 2006. október 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Az UbiSoft őszi pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy már készülőben van a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter második része.
Az UbiSoft őszi pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy már készülőben van a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter második része.

A szokásos negyedéves beszámolóból nem derült ki semmi konkrét, az új játék is csak azért szerepelt benne, mivel szándékuk szerint az fogja megdobni a 2007. január és március közti játékeladásokat. Ide vágó hír, hogy különböző pénzügyi taktikák miatt az Ubi eltolta a Brothers in Arms 3 és az Assassins Creed megjelenését, így egyelőre most csak annyit tudni, hogy a két említett játék valamikor 2007. áprilisa és 2008. márciusa között jelenik meg. Ehh.
5.
5.
Necros
Annyira nem vészes a késés. :) Max 2-3 hónap.
4.
4.
Halfer
csúszás, császás, mindig ez lesz, csak ne jussanak azok a bizonyos örökké készülő játékok közé :S
3.
3.
Necros
Azt írták, a 2007-es üzleti év vége, a 2008-as eleje lesz a megjelenés. Nem kell rémeket festeni a falra. Mind a kettő jönni fog március és (legkésőbb) június között. Én áprilist (esetleg május elejét) tippelnék. :)
1.
1.
FNorberto
A pi**ába!!!!!Lregalább dobjanak fel demókat a netre meg a live-re!De szerintem max egy-két hónapot tolnak rajtuk,remélem őszig nem tolják!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...