Dragalia Lost - a Nintendo új mobiljátéka

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mario Kart Tour mellett még egy mobiljátékon dolgozik a Nintendo. A Dragalia Lost egy vérbeli JRPG lesz, a fejlesztést a tokiói Cygames végzi - a srácoknak már van némi tapasztalata a mobilos címekben.

A Nintendo a Cygamesszel közösen rakja össze legújabb mobilos akció-RPG-jét, a Dragalia Lostot. Egy vérbeli JRPG-vel van dolgunk, melyben a kicsiny csapatunk a gonosz seregével néz farkasszemet, változatos és kézzel rajzolt terepeken.

A játék nyáron érkezik, első körben Japánban és a távol-keleti országokban, mielőtt Európában is befutna iOS-en és Androidon.

A Cygames eddig több sikeres mobiljátékot is készített. A srácok felelnek a Granblue Fantasy-ért és a Shadowverse-ért, hogy csak néhányat említsünk. Emellett a PlatinumGamesszel közösen készítik a PS4-es Granblue Fantasy Project Re:Linket is.

A Super Mario Run, az Animal Crossing: Pocket Camp és a Fire Emblem Heroes után tehát a Nintendo nem mond le a mobilos piacról, sőt: ahogy azt a cég korábban jelezte, még több mobiljátékot szeretne, és ehhez új partnerekkel is leszerződne.. A Mario Kart Tour is úton van már.

2.
2.
Tidus
Inkább fejlesztenék tovább ,komolyabb büdzsével és jöhetne Switch-re
1.
1.
Zisten
A videó után az ingame képeket látva egy kérdés fogalmazódot meg benne:
Miért kell álló módban játszani? o.O

A videóban látható jelenetekről azt hittem már ingame grafika... aztán látva a képeket... Ja mégsem az. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...