4K traileren a One Piece: World Seeker

  • Írta: szlav
  • 2018. május 29.
  • Videó
Link másolása
A Bandai Namco egy gyönyörű, 4K felbontásban is megcsodálható előzetessel mutatja be a One Piece: World Seeker nyílt világát. A változatos helyszínek mellett betekintést nyerhetünk a harcrendszerbe is.

A népszerű anime legújabb videojáték-adaptációja egyre élesebben kezd kirajzolódni. Az először PlayStation 4-re, majd később PC-re és Xbox One-ra is érkező akció-kalandjáték színes-szagos világa most akár 4K felbontásban is megtekinthető. A vadregényes tájak és a hangos városok mellett persze helyt kapnak az elengedhetetlen kalózhajók is.

A változatos környezet és a háztetőkön való szaladgálás mellett kapunk néhány akciójelenetet is. Luffy óvatosan az ellenfelei mögé lopózhat, ezzel gyorsan ártalmatlanítva az óvatlanokat, de persze szemtől szemben is könnyen megállja majd a helyét. Ezek után már csak egy pontos megjelenési dátumnak örülnénk, de kétségtelen, hogy hamarosan ezt is megkapjuk.

3.
3.
kastorhun
Imádom az animét, a nagy kedvencem.
Még az égboltot se tudták rendesen megcsinálni!
2.
2.
Mr.Dead
#1: 800 részre fel :"D
Egyébként nem tűnik rossznak, a bemutató trailerhez képest ezerszer jobb, mondjuk Luffynak kissé furcsa ez a lopakodás de annyi baj legyen. Remélem annyura hasonlit majd az animéhez hogy ez is halálra lesz nyújtva.
1.
1.
Slik
nem lattam egy reszt sem az animebol, de nagyon hangulatos es szep a jatek, szoval lehet ez valtozni fog
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...