Szeptemberben jön PC-re az Insurgency: Sandstorm

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A New World Interactive megerősítette, hogy az Insurgency: Sandstorm PC-s változata szeptemberben startol el, de a konzolos változatokra a jövő év elejéig ne számítsunk. A bejelentés mellé egy rakás screenshotot kaptunk.

Habár a napra pontos dátumot nem ismerjük, annyi biztos, hogy az Insurgency: Sandstorm szeptemberben érkezik PC-re. Sajnos a PS4-es és Xbox One-os változat 2019 elejére csúszik, mivel a New Worldnek extra időre van szüksége a konzolos élmény csiszolásához.

A játék 30 dolláros áron indul, míg az eredeti Insurgency-tulajok 10 százalékos kedvezményt kapnak. Ha előrendeled, akkor 20 százalékot kapsz, továbbá garantáltan hozzáférhetsz a bétához is.

A premierkor három multiplayer módot kapunk, ezek a Push, a Firefight és a Capture the Base. A korábban tervbe vett sztorimódról már lemondtak a srácok, viszont kapunk egy kooperatív módot is, melyben a mesterséges intelligencia ellen vehetjük fel a kesztyűt. A Classic Outpost és az Operation mód nem készül el az első napra, sőt a készítők még nem döntötték el, hogy egyáltalán benne lesz-e valamikor a játékban.

Az Insurgency: Sandstorm kezdetben 40 fegyvert és körülbelül ugyanennyi fejlesztést tartalmaz. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektetnek a karaktereink és fegyvereink testreszabására, beleértve az egyedi hangokat is. Természetesen a premier után még több tartalmat kapunk, ingyenes fegyverekre, térképekre és upgrade-ekre számíthatunk.

6.
6.
kastorhun
#4: Hát az utolsó codnál mindenképpen szebb.
https://www.youtube.com/watch?v=1I9Accxwo0c&t=180s

Egyébként mennyi olyan indie játék van, ami tényleg csak azért pixeles mert ez a retro hullám most nagyon divatos.
5.
5.
Terawatt
Korábbi Insurgency még mindig egy nagyszerű fps és fillérekért szokott menni leárazáskor.
4.
4.
Rakottkrumpli
#3: Wut? Akkor sztem a cod 2 óta te egyikkel sem játszottál. (és nem vagyok cod fan, csak a szemüregemben hordom a szemem...)

#2:
1:A retro miért is lenne egyenlő a pixelgrafikával??
2:Ez egy random multi lövölde, szóval pont egy faékkel egyenlő a mechanikája is ;)
3.
3.
kastorhun
#1: A retro hullámot meg lovagló játékok inkább pixelesek.
Szerintem nem néz ki rosszul, a videókon egész pofásan fest.
A Cod-nál legalábbis szebb annyi szent.
2.
2.
mestermagyar
#1: Nézhet ki bármennyire jól egy játék, hogyha faék szintjén van minden más mechanika benne.
1.
1.
Rakottkrumpli
Értem én, hogy retro hullám van, de azért az már túlzás, hogy már lassan minden játék 2000-es évek grafikájával jelenik meg...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...