E3 2018: Úgy tűnik, jön az Unravel folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Az ESRB idő előtt lelőtte a ma esti Electronic Arts-konferencia egyik meglepetését, a korhatár-besorolásokért felelős szervezet adatbázisa szerint ugyanis érkezik az Unravel második része - kooperatív móddal.

A ResetEra fórumozói bukkantak rá, hogy az ESRB-re felkerült az Unravel 2 adatlapja, eszerint a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik majd. Ezúttal ráadásul egy különösen beszédes leírást kaptunk, kiderül belőle ugyanis, hogy az Unravel második részét kooperatív módban is végigjátszhatjuk majd egy barátunkkal.

A játékmenet ezenkívül nem változott sokat, a két Yarny feladata továbbra is az lesz, hogy a fonáltestük adta képességeiket kihasználva haladjanak a céljuk felé, leküzdjék az előttük tornyosuló akadályokat, és túléljék a veszélyes helyzeteket. Ilyenekből is lesz bőven, a Yarnykat megehetik a halak, elragadhatják a madarak, agyonnyomhatják a sziklák és elüthetik az autók.

A részletekért és az első látnivalókért az Electronic Arts este 8 órakor kezdődő konferenciáját kell végigülnünk, addig is nosztalgiázzatok az első részről írt tesztünkkel!

9.
9.
DarkLord
Szerintem jó kis játék volt nekem bejött a macsek a történet az elmesélése a látványvilág és jók voltak a kis ugrálós, logikai dolgok is benne . Ilyen játékok kellenek! Több még több :)
6.
6.
gorgo
#1: Én már rég óta vártam azt hittem nem is lesz folytatása de köszi. EA.
5.
5.
Matt8888
Uhh ne az valóban meglepetés!
4.
4.
Yanez
Ez igen!!! Erre nem számítottam, úgyhogy most nagyon örülök. :)
3.
3.
Slik
nagyon jo es szep kis jatek, bar a vegen eleg frusztralo volt egy ket resz
2.
2.
NathanDrake
Na ennek nagyon örülök :) első részt nagyon szerettem. Nálam pre-order lesz
1.
1.
Darksiders84
Hoppá erre ki gondolt volna pedig tényleg jó volt nekem megérte a 6 ezret pedig egyáltalán nem vásárolok digitálisan letöltve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...