E3 2018: Skyrim: Very Special Edition - Alexára is?

Todd Howard és a Bethesda is tanult az utóbbi évek poénjaiból és most jól rá is játszanak arra! Most már tényleg minden létező eszközre megjelenik a Skyrim, beleértve a csipogót, a hűtőszekrényt és az Amazon Alexát is. Az utóbbi nem vicc.

Mindenki imádja a Skyrimot! Ti PC-n toltátok vagy konzolon? Na és próbáltátok már Tamagochin? Kalkulátoron? Állítólag csipogón a legfrankóbb! Úgy tűnik, hogy a Bethesda tényleg megtanulta, hogy a Dragonborn kalandjából soha nem elég. Todd Howard és csapata pedig most egy fokkal tovább tolta a gamerek körében szélesen elterjedt viccet.

A fenti szkeccsben nem más, mint Keegan-Michael Key mutatja be az ötödik The Elder Scrolls-játék nagyon különleges változatát. Az Amazon Echo Alexája afféle dungeon masterként funkcionál a Skyrim szuperspéci változatában, így a kis hengerhez kiabálva élhetjük újra át a legendás kalandot.

A Very Special Edition az Amazon Echo mellett okoshűtőre, Motorola-csipogóra és rajztáblára is megjelenik majd. A legdurvább pedig az, hogy csak részben viccelünk! Akinek ugyanis ott csücsül az Echo a nappalijában, az tényleg játszhat egy kis Skyrimet Alexával. Az útmutatásért kattintsatok erre a linkre!

2 komment - szólj hozzá!