2019-re csúszik a MechWarrior 5: Mercenaries

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 19.
  • Csúszás
Link másolása
Noha a meches akciójátéknak decemberben kellett volna érkeznie, a Piranha Games sajnálattal jelentette be, hogy ebből nem lesz semmi, csak valamikor 2019-ben számíthatunk a MechWarrior 5: Mercenaries premierjére.

A MechWarrior 5: Mercenaries az első olyan rész a sorozatban 2002 óta, amely igazi egyjátékos élményt nyújt. A Piranha Games nem szeretne kompromisszumokat hozni, ezért úgy döntött, elcsúsztatja a premiert, így idén decemberben már biztosan nem kapjuk meg a játékot.

Ezek alapján új dátum nincs is, annyit tudni, hogy 2019 folyamán érkezik az anyag. A napra pontos dátumot a december 1-jén Vancouverben megrendezésre kerülő MechConon árulják el a srácok.

Ahogy a stúdió illetékes fogalmaz, tisztában vannak vele, hogy kezdetben sok rajongó csalódni fog a hosszúra nyúlt várakozás miatt, de biztosak abban, hogy végül 100 százalékos támogatást kapnak, hogy a lehető legjobb terméket adják ki.

Tizenör évig vártunk egy igazi single MechWarrior-anyagra, ez a pár hét, vagy pár hónap késlekedés már nem oszt, nem szoroz. A MechWarrior 5: Mercenaries PC-re érkezik.

2.
2.
Stack
A lényeg hogy nem elkaszálták :-)
1.
1.
Ooorky
Amilyen mániákusan tolják most MWO pénzbeszedős akciókat a MW5 finanszírozásához ezek tényleg hisznek benne, hogy siker lesz a játékuk...

+kiadhatnák x xbox x one x pro x-re is, elvégre ott 6 teraflops van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...