Hétfőtől tölthető az új Life is Strange-mellékág

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Bizonyára már rendkívül sok Life is Strange-fan tűkön ülve várja, hogy mikor kezdheti el letölteni a teljesen ingyenes The Awesome Adventures of Captain Spirit epizódot. Nos, megérkeztek a pontos időpontok.

Az E3-on váratlanul bemutatták a hatalmas sikernek örvendő Life is Strange új mellékágát, mely egyfajta Life is Strange 2-előzményként is felfogható. A történet a tízéves kisfiú, Chris egyetlen szombat reggelének történetét mutatja be.

Korábban már több cikket is írtunk róla, például arról, hogy milyen módon kapcsolódik az új epizód a franchise-hoz, ebben a készítők által narrált trailert mutattuk be, itt pedig az E3-as bejelentés részleteit gyűjtöttük össze.

Ma pedig a játék hivatalos Twitter-oldalára felkerült, hogy pontosan mikortól tudjuk a játék letöltését elindítani: magyar idő szerint június 25-én, 18 órától lesz elérhető a játék PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon egyaránt.

2.
2.
user101
Nem tudom honnan szalajtották a designert aki ezért a fejért felelős, de szeretném ezt a fejet a következő fűrész filmben látni, mint "játékost"... Köszönöm! :)
1.
1.
Scat
Köszi a hírt!

Egyébként azóta kiderült, hogy a LiS2 meg szeptemberben jelenik meg.
https://www.youtube.com/watch?v=9XvglTk9VyU
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...