Vadiúj kamionszimulátor lesz a Truck Driver

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Kihívót kap a hazai körökben is kedvelt Euro Truck Simulator 2. A Truck Drivert a Real Farm fejlesztője, a Triangle Studios rakja össze - a játék mellett szól, hogy PC mellett Xbox One-ra és PlayStation 4-re is befut.

A tavaly ősszel megjelent Real Farm nem sikerült a legjobban - mondhatni csapnivaló volt -, de talán a Triangle Studios legújabb játéka már sokkal meggyőzőbb lesz. A Truck Driverben nem meglepő módon egy kamionsofőrt irányítunk, aki különféle megbízásokat vállal.

Amikor épségben leszállítjuk a rakományt, a kapcsolataink javulnak, egyre zsírosabb fuvarok ütik a markunkat. A Truck Driverben az a cél, hogy városunkat felvirágoztassuk: ha segítünk a közösségi projektek áruszállításában, akkor a környék szemmel látható javuláson megy át.

A fejlesztők első körben korai hozzáférésben futtatják meg a játékot, és hallgatni fognak a játékosok visszajelzéseire.

A Truck Driver PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül.

7.
7.
Normen1976
#1: Engem ez a varosfejlesztgetos ötlet, ha jol lesz megvalositva, meg fog venni kilora. Megvan az ets2 is, de valahogy hamar meguntam.
4.
4.
GAMEROD
A sima ETS-el is csak a magyar pálya miatt játszok, máskülönben aki igaziból kamiont vezet, messziről kerüli ezeket, mert a való életben is elegük van a dologból.
2.
2.
Aborg
Legalabb lesz konkurencia, jot tesz a fejlesztesnek. Jo lenne egy Spintires - konkurencia is!
1.
1.
Slik
minek csinalnak mar bejaratott, kozkedvelt sorozatokrol kopiat? eleg sok ketkezu munka letezik meg amit szimualalni lehetne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...