Bejelentették és egyből meg is jelent a The Culling II

  • Írta: szlav
  • 2018. július 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Egyre csak dagad a battle royale-lufi, a Xaviant Games pedig igyekszik a legtöbbet kihozni a helyzetből még mielőtt az kidurranna. A 2016-os The Culling a második résszel próbál helyet szorítani magának a Fortnite és PUBG piacán.

A Xaviant teljesen váratlanul bejelentette a 2016-os battle royale-játékuk folytatását: itt a The Culling II. A megszokott PUBG-Fortnite formulához hasonló játékmenetet egy rakás komolytalansággal és tévéshow-szerű tematikával próbálják fűszerezni, a végeredményt pedig bemutatja az itt látható előzetes:

A trailer mellé érkezett jónéhány screenshot is, ezeket a cikk alatt megtaláljátok.

A meglepetésszerű bejelentést tovább fokozza az, hogy a játék gyakorlatilag már mától elérhető. Húsz dollárért bárki kipróbálhatja a The Culling második felvonását PC-n, PlayStation 4-en, vagy akár Xbox One-on.

7.
7.
pjoco
#6: Most néztem meg. 0 játékos van fent jelenleg. 1 napos játéknál ez rekordnak számít szerintem. :D Azt hiszem ezt hamar elfogják engedni a fejlesztők.
6.
6.
pjoco
mi ez az okádék? buktak az első résszel és most kiadják ezt az ótvar szutykot. Hát ezzel kutya se fog játszani. Egyszerűen lejön az igénytelenség az egészről. Összedobták sitty-sutty aztán legyen pár hülye aki megveszi majd. Szerintem kutya se játszik majd vele. Sokkal igéretesebb játékok sorra buknak el.
5.
5.
delphijos
Ennek minimum f2p-ben kellett volna megjelenniie. Ennyiért ezt egy free Fortnite mellett szerintem sem fogja senki megvenni.
4.
4.
markoci555
az első részben 10-en lézengenek, ez ugyan arra a sorsa fog jutni, vagy ha az embereknek van egy kis esze meg se veszik emiatt, és már most halálra van ítélve
3.
3.
JacoB
a mobil játékoknak szebb már a grafikájuk...
2.
2.
kastorhun
Bukni fog, ezt most megmondom.
Egyszerűen túl későn érkezik, és eléggé gagyinak tűnik.
1.
1.
ollie92
mi ez a PS2 játék 2018-ban ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...