Fallout 76 - valódi pénzért nem vehetünk kártyákat

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
A hétvégi QuakeConon kiderült, hogy a Fallout 76 visszahozza a frencsájz perkrendszerét, de képességeinket különféle kártyalapok formájában szabhatjuk testre. Felmerülhet a kérdés, hogy valódi pénzért is vehetünk-e ilyeneket?

Ahogy az tegnap kiderült, új perköket csak perkkártyák formájában szerezhetünk a Fallout 76-ban. A fejlődési rendszer átszabása mögött nagyon is logikus döntések állnak, karaktereinknek számos érdekes és hasznos képességet szerezhetünk így.

Sok rajongó azonban aggódott amiatt, hogy ezek a kártyák valódi pénzért is megvásárolhatóak lesznek, így a fizetős játékosok előnyhöz juthatnak a PvP során. Szerencsére ez nincs így, a Bethesda megerősítette, hogy a négy lapot tartalmazó kártyacsomagokat csak szintlépések során, magában a játékban szerezhetjük meg. Egészen pontosan minden ötödik szint elérésekor.

Bár mikrotranzakciók lesznek a Fallout 76-ban, kizárólag kozmetikai cuccokat vásárolhatunk az ingame boltban. A játék november 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, de előtte lesz bétateszt is - első körben a Microsoft konzolján.

3.
3.
latis666
#1: Ez jó. :) Nem a Bethesda vetette fel hanem a leendő vásárlók. Ráadásul nem kell fizetni hanem lehet. A többi stimmel.
2.
2.
PiszkosFred
#1: Kozmetikai cuccokert tobbet fizetnek evente az emberek, mint a magyar gdp osszesen... :) Nana, hogy akinek van csepp esze, kihasznalja az emberek ezen "kedvteleset".

Perk kartyakat vegig kapod szintezes kozben, de a Fallout Shelter ladai vagy a TES Legends kartya packjei miatt felmerult a gondolat sokunkban, hogy itt is lehet e majd venni extra random perk kartyakat tartalmazo paklit. Hat, nem lehet.
1.
1.
markoci555
ja, hogy 60 euró után még költhet az ember kozmetikumokra, és egyáltalán felmerül hogy a kártyákra is fizetni kell... az durva
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...