Új stúdiót nyitott a Crystal Dynamics

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 14.
  • Biznisz
Link másolása
Úgy tűnik, sínen van az új Tomb Raider-trilógiáért felelős Crystal Dynamics, a csapat ugyanis nemrég bővítette a Redwood Shoresban található központ létszámát, miközben Seattle közelében, Bellevue-ben újabb stúdiót is nyitott.

A Crystal Dynamics hivatalos közleményben erősítette meg, hogy komolyabb bővülésen esett át a stúdió, nemrég ugyanis olyan játékipari veteránokkal bővült a brigád, mint Vincent Napoli, aki korábban az új God of Waron dolgozott, most pedig a Crystal Dynamics vezető harcrendszerért felelős dizájner lesz.

Szintén a csapat újonnan bemutatott tagja lett Ben Wanat, aki 18 éve van a szakmában, és többek között a Dead Space-sorozat fűződik a nevéhez. Mellettük új tagként jelent meg a számos Call of Duty-epizód és a Halo-franchise korábbi producereként dolgozó David Fifield. De olyan nagy csapatok, mint a Naughty Dog vagy az Electronic Arts, is veszítettek korábbi alkalmazottakat a srácok javára.

A létszámbővülés két helyen történt meg. Egyrészt a kaliforniai Redwood Shoresban található központban, valamint a most alapított, Seattle mellett fekvő Bellevue-ben nyitott új stúdióban, a Crystal Northwestben. Ez utóbbit a Chad Queen és James Loe veteránpárosa irányítja majd, az itt dolgozók pedig különböző technológiákon fognak dolgozni, elsősorban a rejtélyes Avengers-projekthez.

2.
2.
GAMEROD
Szaporodhatnának a minőségibb stúdiók mert egyre lazább a játékfelhozatal és az új ötletek évről évre. Régen azt gondoltam hogy mostanra már özönleni fognak az újdonságok, és szaporodnak a nagy stúdiók, ehhez képest annyi sincs mint akkor.
1.
1.
Drazhar
Annyira titkos ez az Avengers projekt, hogy szerintem még ők sem találták ki, hogy mit is akarnak, csak a Square leszólt, hogy kéne valami mert jól cseng a név a kasszáknál. Nem kizárt, hogy már volt valami és újra is kezdték a dolgot.
1,5 éve volt bejelentés, erre most alakítanak rá stúdiót. Wtf?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...