NeonCode - elrajtolt a magyar cyberpunk játék

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 24.
  • Letöltés
Link másolása
A kezdetben csak szabadidős elfoglaltságként fejlesztett játék mára akkorára bővült, hogy készítője úgy döntött, itt az ideje megosztani a nagyközönséggel. Ráadásul teljesen ingyen!

A cyberpunk-retrowave kalandjáték során Craig Williams magándetektív bőrébe bújhatunk, aki bár az utóbbi időkben némileg kiesett a praxisból, mégis elkeseredetten próbál újabb megbízást találni. Egy szürke hétköznap alkalmával a tengerparton sétálgatva hirtelen lövések hangjára lesz figyelmes, így eljött főhősünk számára az idő, újra akcióba lendülhet.

A játékra a fejlesztő leírása szerint leginkább az olyan klasszikusok voltak hatással, mint a Szárnyas fejvadász, a Miami Vice, a Grim Fandango, a GTA 1 és a Deus Ex-sorozat. Ízelítő gyanánt pedig egy előzetes is érkezett hozzá, mely alapján érdemes adni egy esélyt a NeonCode-nak. Ráadásul az egész teljesen ingyenesen elérhető, mivel a fejlesztő legfőbb célja az, hogy minél többen szórakozzanak jól a játék nyújtotta bő egy órában.

Amennyiben úgy döntenétek, hogy adtok neki egy esélyt, úgy az alábbi itch.io-oldalon tudjátok letölteni a Windowsra és a Linuxra szánt verziót, illetve, ha élveztétek a játékot, akkor ugyanitt támogatásra is lehetőségetek van.

9.
9.
Juha
#8: Kormány, joy, kontroller nincs bedugva véletlenül? Csak tipp...
8.
8.
hedzsooo
#5: Olyan, mintha nyomva tartanám az S-t, menni akar a karakter folyamatosan hátramenetben. :-)
Lenyomom a W-t akkor megy előre de amint elengedem, már megy is ismét hátrafelé... Vmi bug talán, azért említettem, hátha vki tudja a gyógymódját. Ma majd meglesem újból azért később, hátha leesik magamtól is hogy mi is lehet vele. Az is lehet hogy csak az én hardver+szoftver kombó konfigomon jött ki csak eddig. :D
7.
7.
fubenalvo
#6: Ment a valasz es koszonom :)
6.
6.
Macifasz
#1: Kijátszva. Írtam is neked PM-et ezzel kapcsolatban.:-)
5.
5.
fubenalvo
#4: Hogy erted hogy hatrafele?
4.
4.
hedzsooo
Müxik, szép is + jó is, csak eddig 1 gondom van benne: hogy hátrafelé járkálna folyamatosan a nyomozóm. :D Win10-en játszom, ha ez számít
2.
2.
Őrnagy
Tök jó, hogy ilyen is van!
1.
1.
fubenalvo
Köszi a hírt és remélem akad majd akinek tetszik! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...