League of Legends - Ezreal-rework a láthatáron

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 25.
  • Letöltés
Link másolása
Ismét egy klasszikus League of Legends-karakter örülhet a Riot szeretetcsomagjának. Az ifjú felfedező, Ezreal átdolgozott képességeket és egy rakás ráncba szedett skint kap. Mindehhez persze trailer is érkezett.

A Riot rendesen rákapcsolt a League of Legends régiebbi hőseinek modernizálására. Múlt hónapban Nunu kapta meg a neki járó figyelmet, most pedig Ezreal kerül a reflektorfénybe, hiszen az eszement skillshotokat lövöldöző hős új képességeket, új magyar szinkronhangot és egy kiadós ráncfelvarrást kap.

Ezreal alapképességei jórészt csak vizuális frissítést kaptak, kivéve a W gombon található Essence Fluxot, amely első ránézésre az azt követő találatok erősségét növeli majd. Az új animációkkal és alapkinézettel persze ideje volt megszépíteni Ezreal további skinjeit is - és te jó ég, mennyi van neki ezekből!

5.
5.
Slik
ez a szinkron valami elkepesztoen szar lett
pedig altalaban eltalaljak
az uj Wnek sokkal tobb ertelme van viszont
4.
4.
markoci555
csak én csúszok el minden lol hír felett vagy jól veszem észre, hogy a kedves gamekapocs írók egyszer-egyszer fognak egy játékot (nem csak lol esetén van), amiről kb napi, heti rendszerességgel lehet írni (és gondolom írnak is a specifikus oldalakon), és random hónapos időközönként kidobnak egy hírt egy patch-ből vagy ilyesmiről.
Nem értem ezt a mentalitást, legalább akkor lenne csak a fontosabb változásokról, és akkor hozzáértőt megbízva, vagy soha, vagy gyakrabban külön szekcióban (amire nem hiszem hogy van igény)
3.
3.
kastorhun
Ez a szinkron valami elképesztően katasztrofális.
2.
2.
RangerFox
1.
1.
Bauff
Bár én az angol klienst használom, de remélem ezt a szinkront nem gondolják komolya
W képessége tetszik, az már nem, hogy lassan mindenkit elvisznek disney stílusba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...