Jöhetnek a Command & Conquer remasterek?

Már az EA is elismeri, hogy a Command & Conquer: Rivals nem jött be a rajongóknak, ám most szeretné kikérni mindenki véleményét, hogy mit látnának szívesen a klasszikus részek esetleges remasterében.

Érdekes felhívást tett közzé az Electronic Arts producere, Jim Vessella a Redditen. Az úriember már több Command & Conquer-címen működött közre a múltban. Mint írja, tisztán és érthetően hallották a mobilos Rivalst érintő kritikákat, ezért szeretnének tiszta lappal kezdeni.

Közeleg a sorozat 25. születésnapja, és a jeles dátumra már van néhány ötlet a tarsolyukban a klasszikus részek felújított változataival kapcsolatban PC-n. És ennek kapcsán a rajongók véleményére is kíváncsiak, az elkövetkezendő hetekben "több módon" is felveszik a kapcsolatot a közösség tagjaival, de addig is szeretettel várják az építő jellegű tippeket ezen a subredditen.

Hivatalos bejelentés nincs, azonban üdvözítő, hogy már az EA is belátta, hogy hibázott a Rivalsszel kapcsolatban, és csakis PC-n képzelhető el a széria jövője. Jelenleg tehát tervezési fázisban vannak az esetleges remasterek, van is idő rájuk, hiszen az említett 25. évfordulóig még két év van hátra.

15 komment - szólj hozzá!