A Ubisoft további TV- és filmadaptációkon dolgozik

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Assassin's Creed filmes kitérőjének sikertelensége sem szegte kedvét a Ubisoftnak, így a francia kiadó a már bejelentett hasonló projektek mellett további játékok alapján is szeretne TV- és filmadaptációkat készíteni.

A Ubisoft nem szeretné feladni éppen csak beindult mozgóképes terveit, így az Assassin's Creed-film hűvös fogadtatása ellenére a már bejelentett projektek mellett most két másik játék is saját TV-sorozatot és filmes kitérőt kaphat. 

A Variety ugyanis arról számolt be, hogy a Ubisoft megerősítette, a még éppen csak formálódó Women's Film and Television Fellowship keretein belül lehetőséget kap Mishna Wolff és Tasha Huo. A kezdeményezés célja, hogy a nők is nagyobb szerephez jussanak a szórakoztatóiparban, a Ubisoft pedig a mentorprogram keretein belül igyekszik teret és anyagi biztonságot nyújtani a munkához. Mindketten meglepő játékok mellett tették le a voksukat, Huo ugyanis a Child of Light alapján készülő TV-sorozat forgatókönyvén dolgozik, míg Wolff a Werewolves Within filmadaptációjának a szkriptjén.

A Ubisoft Motion Pictures emellett két Tom Clancy-filmen is dolgozik. The Division filmváltozatát David Leitch rendezi majd, és az már biztos, hogy Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain is csatlakozott a projekthez. Emellett készül egy Ghost Recon-mozi is, aminek producere Michael Bay lesz.

1.
1.
zsocc-nrg
Imádom a Child of Light-ot és vártam volna egy 2. részt (függetlenül attól hogy nem éppen cliffhanger-rel zárult) mert évekkel ezelőtt azt nyilatkozták hogy bővítik a játék univerzumát. Na mindegy meglátjuk hogy mit tudnak kihozni belőle mozgóképes formában, gondolom rajzfilm lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...