Child of Light

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Vita, Wii U, PlayStation 4, Xbox One

Akció, JRPG
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Izgalmas projekt a Far Cry 3 kreatív igazgatójától.
Értékelés: 7.5

Ingyenes a Child of Light a Uplayen

A 2014-ben megjelent Child of Light mesés látványvilága, sztorija és játékmenete elnyerte a kritikusok tetszését. A platformer- és RPG-elemeket vegyítő játék végleg a miénk lehet, ha március 28-ig a könyvtárunkhoz adjuk.

A Ubisoft további TV- és filmadaptációkon dolgozik

Az Assassin's Creed filmes kitérőjének sikertelensége sem szegte kedvét a Ubisoftnak, így a francia kiadó a már bejelentett hasonló projektek mellett további játékok alapján is szeretne TV- és filmadaptációkat készíteni.

Digitálisan is jól fogyott az új Assassin's Creed

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy az Assassin’s Creed: Odyssey eladott kópiáinak csaknem fele digitális verzió. Emellett szépen növekedtek a bevételek tavalyhoz képest.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az októberi játékáradat, ezen a héten is izgalmas megjelenések várnak ránk. A hét fő attrakciója természetesen a Call of Duty: Black Ops 4, amely klasszikus egyjátékos kampány nélkül próbál majd szerencsét.

Switchre is jön a Child of Light és a Valiant Hearts

A Ubisoft bejelentette, hogy négy évvel a korábbi verziók után Nintendo Switchre is befut a Child of Light és a Valiant Hearts: The Great War. Azért nem maradunk exkluzív funkciók nélkül a hibridkonzolon sem.

Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

A Sony végre leleplezte a PlayStation Plus szeptemberi kínálatát, és ahogyan azt vártuk, semmi okunk nem lesz a panaszra. Többek között megkapjuk az inFamous: Second Sont is.

Elengedte az előző generációs konzolokat a Ubisoft

A francia kiadó közzétette a legutóbbi negyedévre és a teljes üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből az is kiderült többek között, hogy a cég gyakorlatilag elengedi az előző generációs konzolokat.

Jöhet a Child of Light folytatása?

A Ubisoft eddig sem zárkózott el attól, hogy további, a Child of Lighthoz hasonló játékokkal rukkoljon elő, most azonban konkrétan megerősítette, hogy új Child of Light-projekteken dolgozik.

Íme, az áprilisi Games with Gold felhozatal

A Microsoft bejelentette, milyen játékokat kapnak áprilisban az Xbox Live prémiumszolgáltatásának előfizetői. Ráadásul ezúttal megduplázták az ajándék játékok számát.
  • Írta: barackostej
  • 28 komment

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Még több Child of Light-szerű játék jöhet

Habár a Ubisoft-féle Child of Light közel sem kapott annyi figyelmet, mint a Watch Dogs, a mesés szerepjátékot jól fogadták a kritikusok és a játékosok egyaránt, így a jövőben több hasonló alkotás várható a franciáktól.
  • Írta: zoenn
  • 9 komment

Nyolcmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft közzétette az első pénzügyi negyedévére vonatkozó helyzetjelentését, ebből derült ki, hogy a Watch Dogs ma már több mint 8 millió leszállított kópiánál jár. A kiadó természetesen a jövőben is számol a címmel.

Blogajánló: Ismeretterjesztő különkiadás

Most is öröm volt olvasni a véleményeiteket és informatív bejegyzéseiteket. Természetesen ezúttal is reflektorfénybe került négy munka. Nézd meg, a tiéd közéjük került-e!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Utolért bennünket az elkerülhetetlen, a nyári uborkaszezon hivatalosan is kezdetét vette. A heti játéktermés javarészt megkésett portokból áll, és még csak a moziba sem menekülhetünk.

Heti hírösszefoglaló - 22. hét

Május végén járunk, és hamarosan kezdődik az E3. Olvasd és nézd vissza a hét fontosabb bejelentéseit, eseményeit és előzeteseit az új, vasárnaponként jelentkező összefoglalónkban!

PlayStation Vitára is megjelenik a Child of Light

A Ubisoft bejelentette, hogy a Sony kézikonzoljára is előrukkol egy változattal a Child of Lightból, ráadásul már nem is kell sokat várni a megjelenésére: július első napjaiban tudunk ráúszni.

Brit toplista: Pókember legyűrte a Titanfallt

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista: a múlt héten végre megtört a Titanfall uralma, a The Amazing Spider-Man 2 játékváltozata tudta legyűrni a pilótákat és a titánokat.

Megjelent a Child of Light, itt a launch trailer

Végre megjelent a meseszép Child of Light, a Ubisoft legújabb játéka letölthető formában vásárolható meg. Ennek apropóján launch trailert is kaptunk a címhez, lássunk egy kis ízelítőt a hangulatból!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvége következik, ami azt jelenti, hogy az addig hátralévő napokban alkoholos vattával tisztogatjuk az egerünket és a kontrollerünket, hogy felkészüljünk a játékmaratonra. De lesz hozzá játék is?

Child of Light - ilyen egy modern tündérmese

Megérkezett a Child of Light harmadik fejlesztői naplója, melyben a játék történetéről lesz szó. Minden adva van ahhoz, hogy egy varázslatos és tanulságos mese szülessen, amire sokáig emlékezni fogunk.