Előzménysorozatot kap a Zsivány Egyes

Bob Iger, a Disney CEO-ja a negyedik negyedéves pénzügyi beszámoló alkalmával rengeteg érdekességet jelentett be. Kiderült, mi lesz a Disney streaming-szolgáltatásának neve, és egy új Star Wars-sorozat is bemutatkozott.

Jó ideje tudjuk, hogy a Disney hamarosan belép az alapvetően a Netflix uralta streaming-szolgáltatók piacára, de eddig csak pletykákat lehetett hallani, legalábbis ami a rajtot és a tartalmat illeti. Most mindkettő kapcsán kaptunk konkrétumokat, amelyeket maga a cég vezérigazgatója, Bob Iger erősített meg a befektetőknek tartott negyedik negyedéves pénzügyi beszámoló alkalmával.

Először is kiderült, hogy magát a szolgáltatást Disney+ néven indítja majd el a stúdió, méghozzá valamikor a következő esztendő vége felé. Hogy milyen árcédulákra és előfizetéstípusokra számíthatunk, az egyelőre továbbra is rejtély.

Emellett megerősítést nyert, hogy a korábban pletykált Loki-sorozat tényleg készül, és a szóbeszédeknek megfelelően Tom Hiddleston bújik majd újra a karakter bőrébe. Arról, hogy mikor játszódik majd a sorozat, esetleg mennyire kapcsolódik majd a Marvel moziverzumának történetfolyamába, semmi nem derült ki. Sajnos a többi pletykált szuperhős-sorozatról sem érkezett hivatalos álláspont, így a Skarlát boszorkány, valamint Sólyom és a Tél katonája főszereplésével készülő szériákról nincs egyelőre hír.

A Disney ehelyett megerősítette, hogy a John Favreau rendezte The Mandalorian mellett kapunk egy másik Star Wars-sorozatot is, ami a Zsivány Egyesben megismert Cassian Andorra koncentrál. A széria egy előzménysorozat lesz, így valószínűleg Andor sötét múltjáról is többet tudhatunk meg. A hírek szerint inkább egy kémsztorit kapunk majd, sok-sok ármánykodással és kavarással. A forgatás jövőre veszi kezdetét, Cassiant pedig az a Diego Luna alakítja majd, aki a filmben is a karakter megtestesítője volt.

19 komment - szólj hozzá!