Megérkezett a GRIS, itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 13.
  • Videó
Link másolása
Ha a művészi játékok szerelmese vagy, imádod az egyedi grafikát és játékmenetet, akkor érdemes lecsapnod a Nomada Studio platformerére. A GRIS-ben egy fiatal lányt alakítunk, aki elvesztette a hangját és saját magát.

Már a felütés sem mindennapi: hősnőnket rövid élete során annyi trauma érte, hogy elvesztette a hangját és saját magát is. Bánatának aktuális állapotát a ruhája tükrözi, ami folyamatosan változik majd, így folyton új képességeket szerezhet és egyre több új terület nyílik meg a számára.

A mámorító képi világ Conrad Roset grafikusművésznek köszönhető. A GRIS ma landol PC-n és Nintendo Switchen, a launch trailerben pedig a játékmenetből is kapunk egy rövid ízelítőt, illetve egy vízalatti csatának is tanúi lehetünk.

3.
3.
#1: Ráadásul pont az ilyen játékok azok, amelyeken egyszerűen nem fog az idő vasfoga. Ránézel egy "hagyományos" játékra, ami 10 éve még gyönyörűnek hatott, és csak elmosolyodsz, mai szemmel olykor már picit csúnyácska is. Ezek viszont sokkal hosszabb idő elteltével is szépek lesznek. Nálam a Trine, Ori, Apotheon is ott van közöttük, még ha utóbbi nem is feltétlenül "szép".
2.
2.
Matt8888
Valóban elég szép és egyedi világgal operál. Kevés játék mondhatja el ezt magáról, hogy megigéző látvánnyal jön mégis működik a hatás
1.
1.
tyber16
Gyönyörű, meseszép...és az a zene te jó ég.... Eddig úgy tartottam, hogy az Abzu a világ legszebb játéka jelenleg de szerintem ez is mellé tehető. Mondom ezt úgy hogy végigjátszottam minden grafikai csúcsnak számító játékot ebben a gen-ben eddig. De ez a két cím számomra a legszebb játékok valaha!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...