Beyond Good & Evil 2 - mégsem játszhatunk offline

Néhány napja derült ki, hogy a Beyond Good & Evil 2 folyamatos online kapcsolatot igényel. Úgy tűnik, a Ubisoft nem tartotta be korábbi ígéretét: egy korábbi interjúban még azt állította a kiadó, hogy offline is játszhatunk vele.

A Ubisoft a minap erősítette meg, hogy a Beyond Good & Evil 2  folyamatos online kapcsolatot igényel, ami nem csoda, lévén a régóta várt folytatás egy multiplayerre kihegyezett cím, gazdag kooperatív élménnyel és dinamikus frissítésekkel. Noha egyedül is felfedezhetjük a játék világát és teljesíthetünk küldetéseket, az aktív netkapcsolat továbbra is követelmény lesz.

Pedig nem volt ez mindig így! A rajongók előástak egy korábbi, 2017-es livestream felvételt, melyben az anyag kreatív rendezője, Michel Ancel pont azt ecseteli a nézőknek, hogy a Beyond Good & Evil 2 offline módban is játszható. Sőt mi több, külön kihangsúlyozta, hogy "a Ubisoft nem szeretne akadályt görgetni a rajongók elé, nem muszáj online lenniük", így ha valaki társas élményre vágyik, simán meg kell hívnia a barátait. Ennyi.

Nos, úgy tűnik, a kiadó véleménye egy év alatt 180 fokos fordulatot vett.

28 komment - szólj hozzá!