Battlefront II - érkezik Anakin Skywalker

A DICE újabb Klónok háborúja-tartalmakkal bővíti a Star Wars: Battlefront II legendás hőseinek már így is egészen sokszínű felhozatalát, melynek köszönhetően végre megkapjuk Anakin Skywalkert is.

A Clone Wars DLC-sorozatnak köszönhetően folyamatosan érkeznek a játékba az újabb és újabb pályák, hősök, fegyverek és skinek, így nem meglepő, hogy General Grievous, Obi-Wan Kenobi és Count Dooku után Anakin Skywalkert is a fedélzeten köszönthetjük. Ugyan játékmeneti videót még nem kaptunk Anakinról, de a hivatalos tweetnek köszönhetően legalább egy pillantást vethetünk rá:

A Chosen One névre keresztelt frissítés mellé néhány új egységet is kapunk - mint például a Coruscant Guardot és az 501-es klónokat -, illetve a letöltők markát még 60 ezer kredit is üti. Az update érkezésére a jövő hét során, egészen pontosan február 27-én számíthatunk. Ami pedig a jövőt illeti, márciusban egy teljesen új, direkt a nagyobb létszámú összecsapásokhoz tervezett multis játékmóddal jelentkezik a DICE, melyben a bázisként szolgáló űrhajók és a pályán szétszórva elhelyezett foglalási pontok játsszák majd a főszerepet.

26 komment - szólj hozzá!