Devil May Cry 5 - új karakter és többjátékos mód?

  • Írta: szlav
  • 2019. március 12.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre csak pletyka szintjén fut a dolog, így nem árt a hírt kellő szkepticizmussal kezelni. Elképzelhető, hogy a nemrég megjelent Devil May Cry 5 egy új játszható karakterrel és egy többjátékos móddal bővül majd.

Ahogy az angol mondaná, "take it with a pinch of salt", vagyis ne vegyétek készpénznek a hírt, de elképzelhető, hogy a Devil May Cry 5 hamarosan egy új játszható hőssel és egy többfős kompetitív, vagy kooperatív játékmóddal bővülhet majd. Ez már csak azért is érdekes, mert a játék producere még februárban kijelentette, hogy a Bloody Palace DLC-n kívül más tartalommal nem készülnek a premiert követően.

Innentől spoileres területekre tévedünk, úgyhogy mindenki csak saját felelősségre olvasson tovább!

Maga a hír a PC-s változat adatbányászainak hála röppent fel, ami már most tartalmaz néhány sort, melyeknek köze lehet a jövőbeli tartalmakhoz. A kódot böngészve itt találtak utalásokat Vergilre, mint játszható karakterre. A dolog egyáltalán nem lenne meglepő, hiszen Dante testvére az utóbbi három Devil May Cry-játékban újra és újra feltűnt választható hősként. Az is elképzelhető persze, hogy Vergil csak a Bloody Palace arénájában lép majd színre, csakúgy, mint a fájlok közt emlegetett többjátékos mód.

2.
2.
Zelgadis187
Úgy emlékszem amikor először volt hír a játékról momdták is hogy lesz ilyen. A PS store-on is irják hogy Network Players 2-3.
1.
1.
t0mchee
Egy jó coop mod de jo is lenne : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...