Befutott az új Avengers-trailer, és nagyon szomorú

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett az Avengers: Endgame legújabb előzetese, amely minden korábbi kedvcsinálónál többet mutat a várva-várt filmből. Végre élesben is megleshetjük hőseink új egyenruháját, és Marvel Kapitány is beköszön!

Habár a trailer vágói nagyon odafigyeltek, hogy semmi fontosat ne lőjenek le a cselekményből, a rajongóknak azért így is tartogat érdekes csemegéket a kedvcsináló:

Kapunk egy kis visszakacsintást Vasember, Thor és Amerika Kapitány eredettörténetére (nagy kérdés ugyebár, hogy melyikük éli túl az új filmet), majd a kötelező moralizálós snittek mellett elkezdik önteni ránk az új jeleneteket. Alaposabban is szemügyre vehetjük a Roninná alakult Sólyomszemet, Scott Lang nyilvánvaló okokból nem igazán érti, hogy hová tűnt a fél világ, és végre élesben is láthatjuk a Bosszúállók új egyenruháját - ez persze legfeljebb azoknak lesz új, akiket elkerültek az eddigi szivárgások. A Marvel ráadásul már az előzetesei végét is megtoldja egy plusz jelenettel, ezt érdemes akkor megnézni, ha már megvolt a Marvel Kapitány.

Az Avengers: Endgame itthon Bosszúállók: Végjáték címmel kerül mozikba április 25-én, bónuszként egy új posztert is tudunk mutatni:

4.
4.
kirschakos
#3: Miért volt zavaros? Elbuktak, most bosszút állnak :)
3.
3.
Az előző rész befejezése kicsit zavaros volt (mindenki elpárolgott), de azért várom ezt a részt is.
2.
2.
hedzsooo
"...ha már megvolt a Marvel Kapitány..." XD Ezen jót röhögtem, az a "színésznő" tuti ki/felakadna 1 ilyen íráson is... Tuti, hogy 1 fehér férfi írta ezt is... XD
1.
1.
Ecneb
Hát ez szerintem is szomorú...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...