Befutott az új Avengers-trailer, és nagyon szomorú

Megérkezett az Avengers: Endgame legújabb előzetese, amely minden korábbi kedvcsinálónál többet mutat a várva-várt filmből. Végre élesben is megleshetjük hőseink új egyenruháját, és Marvel Kapitány is beköszön!

Habár a trailer vágói nagyon odafigyeltek, hogy semmi fontosat ne lőjenek le a cselekményből, a rajongóknak azért így is tartogat érdekes csemegéket a kedvcsináló:

Kapunk egy kis visszakacsintást Vasember, Thor és Amerika Kapitány eredettörténetére (nagy kérdés ugyebár, hogy melyikük éli túl az új filmet), majd a kötelező moralizálós snittek mellett elkezdik önteni ránk az új jeleneteket. Alaposabban is szemügyre vehetjük a Roninná alakult Sólyomszemet, Scott Lang nyilvánvaló okokból nem igazán érti, hogy hová tűnt a fél világ, és végre élesben is láthatjuk a Bosszúállók új egyenruháját - ez persze legfeljebb azoknak lesz új, akiket elkerültek az eddigi szivárgások. A Marvel ráadásul már az előzetesei végét is megtoldja egy plusz jelenettel, ezt érdemes akkor megnézni, ha már megvolt a Marvel Kapitány.

Az Avengers: Endgame itthon Bosszúállók: Végjáték címmel kerül mozikba április 25-én, bónuszként egy új posztert is tudunk mutatni:

5 komment - szólj hozzá!