Bővített kiadást kap a Kingdom Come: Deliverance

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 30.
  • Hír
Link másolása
A Warhorse Studios tájékoztatása szerint hamarosan új kiszerelést kap a Kingdom Come: Deliverance, így egy, az alapjáték mellett az összes DLC-t is tartalmazó pakkot kapnak a rajongók.

A Deep Silver és a Warhorse Studios megerősítette, hogy május 28-án új, bővített kiadást kap a Kingdom Come: Deliverance. Az új csomag az alapjáték mellett az eddig megjelent összes letölthető bővítményt is tartalmazni fogja, így egy csomagba sűrítve kapjuk meg a Treasures of the Past, a From the Ashes, a The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, a Band of Bastards, illetve az A Woman's Lot tartalmakat.

A pakk árcetlije még nem ismert, az viszont biztos, hogy mindhárom platformon elérhető lesz az új kiadás, vagyis PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is pótolható lesz együtt az alapjáték és a DLC-k. A Kingdom Come-ról írt tesztünket itt olvashatjátok el.

6.
6.
hedzsooo
#4: Hát szerintem akkor próbáld ki SSD-n, mert nálam minden OK egy GTX 1060 6GB OD Ed. mellett. (16 GB RAM dettó, + i7 2600.... lehet a procid gyenge kihajtani a VGA-d, vagy mégiscsak SSD-n kellene hogy legyen nálad is a KCD??? Költői kérdés csupán.)
5.
5.
bitbandita
#4: A konfigom nem nagyban tér el, 16Gb RAM, Asus Strix 1060 6GB, i5 7700, mondjuk nálam SSD-ről fut. A beállításokban minden maxon van, SMAA2X-vel és nálam csak a nagyobb városokban esik be érezhetően a képfrissítés, főleg Rattay-ban, de Talmbergben is érezhető. Máshol mindenhol, mezőkön, erdőkben simán hozza a 60-at.

Más. Nekem első napos vétel volt, lemezen vettem meg és a Steamről a dlc-ket. 500 órám van benne úgy, hogy a fősztori kb a bő feléig van teljesítve. Nagyon várom az új Woman's Lot dlc-t, az egyik fejlesztő szerint annyi tartalomra lehet számítani, ami az eddigi dlc-kben összesen volt.
4.
4.
Back2U
#3: PC-n nekem se fut normálisan maxon, 40 FPS-nél ragad le, pedig minden játék 120-130 körül szokott lenni. GTX 1070, Ryzen 5 1600x, 16 GB RAM. HDD-n van oké, de ez más játéknál nem gond.
3.
3.
KaktuszPingvin
#2: Alap ps4-re nem ajánlom. Pro esetében nem tudom milyen, de alap ps4-en a felbontás csak 1600x900 . Ez még nem is akkora gond (nekem), de továbbra is szenved a 30 fps megtartásával.
2.
2.
Ooorky
Alapjáték megvan Steam-en, de ha normális áron lesz beszerzem PS4-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...