A Smash Ultimate a legnépszerűbb verekedős játék

Alig néhány hónapja jelent meg, de máris a világ legkapósabb bunyós játékává vált a Super Smash Bros. Ultimate. A decemberben piacra dobott Switch-exkluzív már majdnem 14 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.

A Nintendo elárulta, hogy márciussal bezáróan mely játékok fogytak a legjobban a platformjaikon. Az adatokból könnyen leszűrhetjük, hogy bizony a Switch-exkluzívok általánosságban igen szép számokat produkálnak, de volt közöttük egy cím, ami a saját kategóriájához mérten is különösen nagyszerűen teljesített.

A Super Smash Bros. Ultimate, hiába csak tavaly decemberben jelent meg, máris több mint 13,81 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. Ha nem vesszük figyelembe a számos platformon megjelent Street Fighter II tucatnyi kiadásait, akkor bizony elkönyvelhetjük, hogy a Smash Ultimate lett a legjobban fogyó verekedős játék a világon. A csúcs pedig még messze van, hiszen az anyaghoz továbbra is érkeznek az újabb DLC-karakterek és egyéb frissítések, a későbbiekben esetleges leárazások pedig egész biztosan megdobják még a már így is jókorára nőtt számot.

7 komment - szólj hozzá!