Íme, a Games with Gold májusi játékai

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 29.
  • Akció
Link másolása
Meglepően visszafogott, mondhatni semennyire sem izgalmas a Games with Gold májusi felhozatala. A Microsoft következő havi kínálatát leginkább egy kínos mosollyal lehet a legjobban lereagálni.

Nyakunkon a május, ez pedig azt jelenti, hogy bemutatkoznak a nagy konzolgyártók következő havi ingyenes újdonságai. A sort a Microsoft nyitotta, a Games with Gold következő havi kínálata azonban nem sikerült túl acélosra.

Az E3 előtti hónapban ugyanis olyan semmitmondó címeket kapunk, mint a Marooners, a The Golf Club 2 Featuring PGA Tour, az Earth Defense Force: Insect Armageddon és a Comic Jumper. Nem is nagyon lehet ehhez mit hozzáfűzni, inkább várjuk ki, mit kínál majd a Sony a PlayStation Plus előfizetői számára.

47.
47.
crytek
#46: MS ezt valahogy gatyába rázhatná igazán vagy egybe vonhatnák. Mert elég ótvar hogy pl mobile appba nem tudod megnézni az xbox 360-as címek árait se megvenni őket.. Pedig nem két cég mert egy helyre megy a pénz... a nagy konzolos erőfölény mellett erre is gyúrhatnának igazán
46.
46.
delphijos
#44: Ahogy crytek is írja, a 360 marketpace azért nem ugyanaz mint a store, azt is be kell állítani ( nem fog automatikusan megtörténni ), de utána az ingyenes játékokat le tudod szedni,és persze nem kerül semmibe.
45.
45.
crytek
#44: Az alap. Meg kell venni! Nekem is ott van a mastercard stb de nem von le semmit
44.
44.
godach
#43: Akkor én sem, de már több mint fél éve fennáll ez a probléma. 360 vagy classic játéknál nem hozzáadás van hanem fizetési lehetőség megadása.
43.
43.
crytek
#42: Én a pc-n adom hozzá a store-ból engedi. Xbox One storeban ott is engedi...
Csak a 360-as game-ek miat szoktam venni 300ft-os liveot mert ezekhez nem kell később élő előfizetés. Eddig nem volt ilyen gondom ,nem értem nálad mi lehet.
42.
42.
godach
#41: Nekem mostanában nem engedi behúzni a 360 játékokat sem One-ról sem pedig PC-n webes felületről. A 360 meg nincs bekötve. Ti onnan adjátok a könyvtárhoz?
41.
41.
adamsfamily
Ezek elég szarok,de szerintem az elmúlt pár hónapban akadtak jó játékok.A splinter cell conviction például nagy kedvencem volt,pár hónapja volt jedi knight 3,mercenaries,a régi sw battlefront 2,republic commando,outcast.
A splinter cell blacklist-et is hozzánk vághatnák,mert 360-on anno valahogy kimaradt.
39.
39.
Aanash
Tudom nem pont ide passzoló kérdés, de a gamepass hogyan működik?
Előfizetek pl 3 hónapra és addig az időtartamig tudok játszani?
És ha lejár?
38.
38.
godach
#37: Úgy, hogy pont volt egy cikk ahova beírta valaki, hogy minden évben ugyan az és elhajtották a búsba amikor kiderül hogy nem is szokott vele játszani. Persze nem így hanem civilizáltan és jogos is volt.
37.
37.
delphijos
#34: Mondjuk pont a Fifa-nál szoktak a legnormálisabb kommentek lenni. Nem tudom hogy hoztad elő pont ezt....
34.
34.
godach
#30: Nem kezdek el példát hozni fel, hogy amikor egy olyan ember írja a legújabb Fifához a kommentet, aki saját bevallása szerint sosem fifázik, akkor ott milyen kommentet vannak, jogosan.
Csípkelődni meg szoktam a nejem el is, pedig jobban szeretem mint téged :P
33.
33.
Duken
#31: Tényleg nem értelek néha. Néha úgy ugrasz ha rosszat mond valaki valamiről ami az xboxhoz kapcsolódik. Yanez csak egy tènyt állapított meg. Tényleg szar ez a felhozatal. Ennyi, nem kell többet belelátni. Szerintem is az egyik legértelmesebb tag lennél ha emiatt nem ugranál másoknak, pont azoknak akik barátként tekintenek rád...Amikor mindentől elvonatkoztatva a játékokról beszélsz akkor hihetetlen jó meglátásaid vannak.
32.
32.
Yanez
#31: Tudod kiknek vitaindító a hasonló megnyilvánulások? Az elvakult műanyagdobozt védő fanboyok számára. A normális érett tagok nem látnak bele semmi mást, csupán egy újabb véleményt. A pistikék számára pedig nem fogom külön odaírni, hogy "de a péesé is sokszor kaki", csakhogy ne ugorjanak a torkomnak, mert hidegen hagynak. Akinek pedig habzik a szája és csinálja itt a dáridót, az előbb-utóbb úgyis az ajtó másik oldalán találja magát.

Te godach itt az egyik legnormálisabb tag vagy. Nem is értem miért csíptél belém, de elkönyvelem baráti fricskának. :)
31.
31.
godach
#30: Lehet, csak példát kellene mutatnia. Ehhez képest sokszor azok a vitaindító megnyilvánulások....
30.
30.
Yanez
#18: Miért ne lenne közöm a témához? Az xbox-hoz nincs, de a témához igenis van. Eddig nagyon gyakran volt olyan, hogy dícsértem a felhozatalt. Akkor miért senki nem írta, hogy nincs közöm hozzá? :) A másik pedig, megint ez a "moderátor létedre" kártya. Igen tudjuk, a modi nem ember, gamer pedig végképp nem lehet. :/
29.
29.
Sandic1994
#28: Szerk.

Nem lesz, hanem várható.
27.
27.
godach
#26: Mármint az elmúlt 2 hónapban olyan volt a + hogy megérte volna, na.
26.
26.
godach
#24: Ha híg, ha fős én bizony multiért sosem fizetnék konzolon. Évekig volt mindkét nagyobbra, ps+t letettem mikor folyamatosan ilyen címek jöttek mint erre. Azóta se fizettem elő (live van) bár az elmúlt 2 hónap igen erős volt.
24.
24.
Ps fanboy
#19: Hát nekem akkor is kicsit ingyenkonyha szaga van.:)
23.
23.
Fata Morgana
#17: Ugyan így voltam hónapokig a PS+ os játékokkal 2018-ban volt vagy 4db értékelhető játék a többi vicc kategória.
22.
22.
crytek
#17: Adok neked 300ft-ot kérlek adj cserébe 2 db xbox 360 játékot jöhet szarabb is ezeknél...Bőven jó 150ft/game áron a két xbox 360-as cucc.
21.
21.
godach
#18: Ja. És bár ide még nem jutott el a hír, gyorsaságotokat tekintve megtippelem hogy a héten még írni fogtok az újabb gamepass játékokról. Kíváncsi leszek a véleményedre, mennyire thréé a felhozatal :D
19.
19.
godach
#16: Én évekig az előfizetés mellé járó ingyen játékokért voltam előfizető. Nem ajándék. Előfizetés mellé járó...ha nem járna, nem is kellene az előfizu.
18.
18.
godach
#17: Az biztos. Főleg hogy több éve neked semmit sem.
Nem is értem, moderátor létedre mit keresel ilyen hírek alatt, úgy hogy közöd nincs az egészhez. No de gyorsan visszakeresem, az elmúlt hónapok jó címeinél mit kommenteltél ebben a témában ;)
17.
17.
Yanez
Ennél az is jobb lett volna, ha semmit nem adnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...