E3 2019: Megvan az Electronic Arts menetrendje

Az Electronic Arts leleplezte az E3 előtt tartott saját rendezvényének, az EA Playnek a közvetítési menetrendjét. Közel háromórás műsorra számíthattok, ahol lesz új FIFA, Madden, The Sims 4 és persze Star Wars Jedi: Fallen Order is.

Az Electronic Arts ezúttal is kihagyja az E3-at, helyette a kiállítás kezdete előtt saját műsort szervez EA Play néven. Az évek óta futó esemény idén alaposan megváltozik, hiszen elmarad a klasszikus sajtókonferencia, nem lesznek színpadi fellépők, helyette egy livestreamet kapunk, ahol minden a játékokról fog szólni. 

Most kiderült a közvetítés pontos menetrendje, az eseményt természetesen a Star Wars Jedi: Fallen Order nyitja. Alapvetően félórás blokkokat kapunk, így később az új FIFA és Madden NFL is bemutatkozik, de szó lesz majd az Apex Legends jövőjéről, illetve a Battlefield V terveiről is. (Ahogy arról beszámoltunk, az új Need for Speed kihagyja az eseményt.)

Az EA saját eseményét június 8-9. között tartják. Nektek este 18:15-től lesz érdemes követni a YouTube-ot vagy a Twitch megfelelő csatornáját.

11 komment - szólj hozzá!