E3 2019: Elképesztően néz ki a Trine 4

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 14.
  • Videó
Link másolása
Az E3 alkalmából befutott a Trine 4: The Nightmare Prince legújabb játékmenet-bemutatója. Ebben Join Kai marketingmenedzser mesél a játék új mechanikáiról. A játék idén ősszel jelenik meg.

A Trine-sorozat negyedik felvonásában a széria ismerős triója, Pontius, Amadeus és Zoya térnek vissza, a platformer elemekre építő mágikus kaland pedig megtartja a sorozat örökségének főbb vonásait, miközben újdonságokkal is kiegészíti azt. Új képességek, új fejtörők, megújuló harcrendszer várja a rajongókat, akik kooperatív módban is végigverekedhetik magukat a kihívásokon.

A Trine 4: The Nightmare Prince idén ősszel érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Switchre.

10.
10.
user101
Nagyon tetszik, többszőr végigtoltam singleben és coopban is mind a hármat. A kölkök amikor nálunk tespednek ( mert kinn nem lehet ) a mai napig előszeretettel szokták elővenni ha már nagyon unják a legót... :)

Szerintem a negyedik is azonnali vétel lesz, nem hinném, hogy csalódnánk benne. Nekem egyébként a harmadik rész is tetszik, szóval nem lesz itt gond. De például el tudnék viselni egy Fable-t is ilyen grafikával... :)
9.
9.
Norbiii
Hármas coopban nagyon nagy élmény volt a Trine 1, és a Trine kettőt is elkezdtük. Örülök a negyediknek!
8.
8.
pécégémer
Nekem a 2. rész az abszolút kedvencem. Azt végigtoltuk egy éjszaka alatt havetommal coopban. Egyik legjobb játékélményem. Az első is tök jó, a harmadik rész nekem valamiért nem adta vissza az előzőekben tapasztalt élményt. Talán a 2,5d-s dolog miatt.
7.
7.
Cooper911
Egy trióval hogyan játszhatunk 4en? Gondolom az egyik karakter kétszer lesz. Emiatt lehetett volna 4 karakter ami passzolt volna ahhoz, hogy 4ik rész.
Valóban jól néz ki, akárcsak az eddigi részek.
5.
5.
kryszisz
#3: Ebben a stílusban szerintem a Trine első része is gyönyörű a mai napig, műfaján belül (meg amúgyis na) igen is elképesztően néz ki ez a 4. rész is, ahogy pl. a Child of Light vagy a Transistor is meseszép még ma is, és nem a fotorealisztikus megjelenítés miatt.
4.
4.
Danelon
Okés, ez instabuy lesz, mint az eddigi részek is!
1.
1.
Tokodboy
Ezen mi az elképesztő? 10 évvel ezelőtt még az lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...