Visszatér az Ape Escape?

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 24.
  • Pletyka
Link másolása
Vad találgatásokba kezdett az internet, miután egy viszonylag friss Twitter-fiók az Ape Escape visszatérését teaseli látszólag. Véletlen egybeesés, hogy a sorozat épp idén ünnepli a huszadik születésnapját.

Nem érdemes készpénznek venni a híreket, de elképzelhető, hogy idén visszatér valamilyen formában az Ape Escape-sorozat. A találgatások egy viszonylag friss, japán nyelvű Twitter-fiók alapján indultak el, amit látszólag a cím huszadik szülinapja apropóján hoztak létre, és bár ilyesmit bárki csinálhatna, árulkodó, hogy a Sony Japan Studio is bekövette az oldalt.

Az első Ape Escape még 1999 májusában jelent meg az első generációs PlayStationre, legutóbb pedig 2010-ben, PlayStation 3-on jelentkezett a sorozat a PlayStation Move Ape Escape-pel. Miután a Sony láthatóan nyitott arra, hogy felmelegítse a korábbi címeit - elég csak a MediEvil kiválónak tűnő újrázására gondolni -, bízzunk benne, hogy Ape Escape-fronton is készül valami a cégnél!

2.
2.
n_csacsi
Hatalmas igen, ha elkészül! :D Nemrég szereztem be a 2-t ps4-re és imádom! A Crash és a Spyro után ideje, hogy ő is felturbózott grafikát kapjon!
1.
1.
Darksiders84
Ilyet már tényleg mindent felújítanak ami nem baj ha jó az alap. Analógos hálóvadászat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...