Három Cyberpunk-játékon dolgozik a CD Projekt

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 1.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED elnöke, Adam Kiciński nemrég nyilatkozott a lengyel Bankier oldalának, ahol elmondta, hogy egyszerre három különböző Cyberpunk-játékon is dolgoznak, így az áprilisban megjelenő fő projektet két további követi majd.

A következő esztendő egyik legjobban várt megjelenése lesz az áprilisra időzített és az idei E3-on Keanu Reevesnek is köszönhetően nagyot gurított Cyberpunk 2077. A CD Projekt RED azonban nem áll meg egyetlen játéknál, alaposan kiaknázza a Mike Pondsmith által teremtett univerzumban rejlő lehetőségeket, így most kiderült, hogy egyszerre három Cyberpunk-projekt is fejlesztés alatt áll.

Ezt a CD Projekt RED elnöke, Adam Kiciński erősítette meg, amikor interjút adott a lengyel Bankier magazinnak. Az interjúból kiderül, hogy Cyberpunk 2077 lesz a fő projekt, amit később egy multiplayer módra kihegyezett második játék, valamint egy harmadik, ismét AAA-projekt követ. Előbbit a Wroclawban található stúdió munkatársai fejlesztik és simán lehet, hogy egy Gwenthez hasonló mellékágat kapunk, vagy pedig a Cyberpunk 2077 kap majd egy később megjelenő online szekciót.

A harmadik játék az ígéretek szerint egy újabb innovatív, a Cyberpunk univerzumában játszódó szerepjáték lesz. Ráadásul erről a projektről az is kiderült, hogy 2021-ig biztosan megkapjuk.

11.
11.
kryszisz
#9: Nekem is az első a favorit, minden gyermekbetegsége ellenére (a harcrendszer és az inventory management konkrétan egy katasztrófa). A hangulat azonban mindent visz, na meg az OST. :)
10.
10.
BrockSamson
#9: Tegyel egy probat a Morrowinddel. :D
9.
9.
user101
Okés, ellenpélda: Játszottam a Skyrimmel ( 137 óra és vissza fogok menni másik karakterrel újra, másképp ) aztán kipróbáltam az Oblivion-t és te jószagú szent tehén-tőgy! Nehézkes, korlátolt, kényszerű, összecsapott fércműnek tűnik a Skyrim után. Tudom és értem, hogy miért mondják egy csomóan, hogy a Skyrim rosszabb, de mégis számomra az Oblivion konkrétan játszhatatlan...

Közben meg imádom a Falloutokat, Divinityket, a Neverwinter Night-os, Bards Taleket és elviselem a Wastelandokat. :) Nemrég kivittem megint a Lands of Lore-t és megyek majd neki az Eye of the Beholdereknek is újra, tökre élveztem a Grimrock-okat...

A Witcher egy teljesen más téma. A legtöbbekkel ellentétben, nekem továbbra is az első a kedvencem! Én egyáltalán nem utáltam a harcrendszerét, pedig hard-on toltam, mert miért ne ?! A Kettőt viszont már mediumon, mert nem volt jó... :)
8.
8.
shooter1234
#6: Szintén. És ezek után vetettem magamat bele jobban a Skyrim -be, lényegében ez kedveltette meg velem a műfajt. (Mármint az izometrikus tökömRPG -kel nem volt gondom, de ezek 3d -be átalakítva játékmechanikailag általában elég gyengén működtek)
7.
7.
kastorhun
#4: Fő a változatosság, tudtommal szívesen vissza térnének a Witcher világába, és valószínűleg vissza is fognak térni, jó pár év múlva.
6.
6.
ollie92
#4: Nekem se jôtt be a varázslós, szôrnyes Witcher 3. Aztán kipróbáltam és életem legjobb RPG élményét kaptam. Ezek a faszik tudnak valamit.
4.
4.
user101
no-no-no-no-nooooooo! :) Nekem nem jön be ez a neopunk irányvonal. Sokkal jobban örülnék bármilyen "hagyományos rpg-nek" egy középkori világnak, mágiával vagy egy olyan űreposznak CDPR köntösben, amilyenné a Mass Effect-nek kellett volna válnia!
3.
3.
kastorhun
#1: Én is valami hasonlóra tippelnék. Valószínűleg a Thronebreaker csapata dolgozik valami kisebb projekten, ami nem is baj. Tehetségesek, és mindig is jó látni azt amikor egy nagy csapat nem felejt el kisebb játékokat fejleszteni.
2.
2.
robinnho6
Én kiegészítőkre adom le a voksomat ami a másik kettőt illeti.
1.
1.
Gondolom az egyik az kártya, a másiknak örülnék, ha izometrikus, rendes RPG lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...