Apex Legends - konzolon csakis kontrollerrel

  • Írta: szlav
  • 2019. július 22.
  • Hír
Link másolása
A Respawn minden tekintetben igyekszik elérni azt, hogy az Apex Legends csataterén mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson a győzelemért. Épp ezért hamarosan lecsapnak a konzolokon egérrel és billentyűzettel játszókra.

Ha két hasonló tudású játékost egymásnak eresztünk egy online lövöldében úgy, hogy az egyikük kezébe egeret, a másik fél mancsába pedig kontrollert adunk, akkor az esetek döntő többségében az első játékos kerül majd ki győztesként. Habár a konzolgyártók, különösen a Microsoft egyre nyíltabb utat engednek a PC-s perifériák használatának, tény, hogy bizonyos kompetitív játékok esetében ez megbolygathatja az egyensúlyt.

Nem véletlen tehát, hogy a fejlesztőcsapatok előtt szabadon áll a lehetőség, hogy az általuk készített játékokban egyszerűen letiltsák az egér és billentyűzet használatát. Így tett a Respawn is az Apex Legends esetében, de mégis vannak olyan játékosok, akik ezt megkerülve, bizonyos exploitokat kihasználva átverik a rendszert.

A stúdió azonban már keresi a módot arra, hogy észleljék ezeket a játékosokat, árulta el a játék egyik közösségi menedzsere a Redditen közölt update-ben. A poszt nyilvánvalóvá teszi, hogy a Respawn egyáltalán nem nézi jó szemmel az efféle módon szerzett előnyt, így már aktívan tesztelik azt a rendszert, ami lecsaphat ezekre a felhasználókra.

A stúdió egyre komolyabb figyelmet fordít a csalók kiszűrésére; nemrégiben érkezett a hír, miszerint a játék a jövőben egyszerűen egymásnak eresztheti majd a cheatereket.

12.
12.
FURY380
Jó lenne ha tiltanák a XIM/Cronusmax-os egeres csalókatc, gusztustalan amit művelnek és még büszkék is az így elért eredményekre. Szánalmas majmok.
11.
11.
Kacat
Magyar Apex Legends Közösség: https://discord.gg/NbtYjJ8
1500+ tag / Átlag 300+ online
Szint & Rank alapú csapatkeresők
Stream & Videó megosztás
PC/PS4/XBOX
10.
10.
delphijos
#8: Ez már bocs de hülyeség. A kontrolleres konzolos dönthessen hogy akar-e “egeresek” ellen menni. Ha nem, akkor olyanokkal nem teszi össze....
8.
8.
zoli12i
Nagyon helyes. Offline és egyéb játékoknál oké a bill+egér, de online módban ne is legyen.
4.
4.
MzperXD
Inkább engednék a billentyűzet+egér használatát az összes játékban konzolon és mindenki szabadon eldöntheti mit használ. Így a konzol egy jó alternatíva lenne a drága pcvel szemben. Egy billentyűzet+egér olcsón beszerezhető bárkinek. Bizonyos játékokban a kontroller a jobb, de ezt mindenki maga eldönti. Egy BF5-öt futtató gép minimum 200e, de egy jó 500+e. Egy xbox one x bf5-el már 150e ből simán meg van. Csak a billentyűzet nem használható.. :(
3.
3.
Darksiders84
Rengeteg az error Ps4-en S2-be sajnos előtte lehetett indulni rendesen.
2.
2.
strike19
Az AUTÓAIMOT nem akarják betiltani.
Battlefrontba mindig idegesített PS-n.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...