Brit toplista: még mindig élen a Fire Emblem

Második hete nem talált legyőzőre a Fire Emblem: Three Houses. A múlt héten még ezüstérmes Wolfenstein: Youngblood viszont nagyon visszaesett, így már csak a nyolcadik helyen zárt.

Ugyan általában a Fire Emblem: Three Houseshoz hasonló japán taktikai szerepjátékok elég gyorsan hátracsúsznak a ranglétrán, az új rész egyelőre nagyon jól tartja magát, így sem a Switch-exkluzivitás, sem az eladások 60 százalékos visszaesése nem rendítette meg a játék pozícióját. A siker persze nem a véletlen műve, hiszen már az első hetében franchise-rekordot ért el a játék, és dupla annyi példány fogyott belőle, mint a 2013-ban megjelent Fire Emblem: Awakeningből.

A Three Houses mögött is volt egy kis mozgolódás, így a múlt héten még ötödik FIFA 19 visszakapaszkodott a dobogó második fokára, mögötte pedig az egy héttel ezelőtt is bronzérmes Crash Team Racing: Nitro-Fueled végzett. Viszont nagyon nagyot zuhant a Wolfenstein: Youngblood, amelynek az eladásai 61 százalékot estek vissza, ez pedig így csak a nyolcadik helyre volt most elég.

  1. Fire Emblem: Three Houses
  2. FIFA 19
  3. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
  4. Super Mario Maker 2
  5. Madden NFL 20
  6. Grand Theft Auto V
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Wolfenstein: Youngblood
  9. Super Smash Bros. Ultimate
  10. Minecraft
2 komment - szólj hozzá!