GC 2019: 2020-ra halasztották a The Settlers rajtját

A rossz hír, hogy az eredetileg 2019 őszére belőtt megjelenést 2020-ra halasztották el, konkrét dátum nélkül. A jó hír viszont, hogy érkezett egy új trailer, amely alapján egy roppant hangulatos RTS alkotást kapunk majd.

A Ubisoft legutóbbi pénzügyi beszámolója szerint a PC-s játékosoktól érkező bevételek egyre nagyobb részét teszik ki a teljes forgalmának, ráadásul a tavasszal útjának indított Anno 1800 sikerei egyértelműen bebizonyították, hogy a PC-s piac mellett az RTS-ek világa sem halott, bőven van még kereslet az igényesebb kivitelezésű alkotások iránt.


Éppen ezért nem csoda, hogy a francia kiadó belevágott a 25 éve megjelent The Settlers rebootjának fejlesztésébe, melyre sajnos a tervezettnél egy évvel többet kell még várnunk. Viszont legalább van mire, ugyanis a The Settlers meglehetősen ígéretesnek tűnik. A játék amellett, hogy megőrizte a régi játékmechanizmusokat, rengeteg újítást tartalmaz majd, új multiplayer játékmóddal és a franchise esetében sosem látott részletességű grafikával.

A The Settlers 2020-ban válik elérhetővé a PC-s játékosok számára.

1 komment - szólj hozzá!