GC 2019: Bevetésen a Predator: Hunting Grounds

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Az IllFonic fejlesztőcsapata ismét megmutatta egy roppant hangulatos trailer erejéig a jövőre esedékes Predator-játékát, amely egy aszimmetrikus multiplayer anyag lesz kizárólag PlayStationre.

Bár technológiai oldalról és az akció gördülékenységének a szemszögéből még biztosan ráfér némi csiszolás az alkotásra, erre legalább bőven akad majd ideje a fejlesztőknek, mivel a játék megjelenése csak valamikor jövőre lesz esedékes.

A fejlesztőkről érdemes tudni, hogy már jókora tapasztalatuk van az aszimmetrikus játékok terén, hozzájuk köthető például a Friday the 13th: The Game is. A videóban látott pálya egy helikopteres utazással indít, mely során négyfős csapatunk megérkezik a dzsungel közepére, hogy elfoglaljon egy, az AI által irányított ellenséges bázist, ahol aztán kapnak a nyakukba egy kis meglepetést a fák között láthatatlanul ugráló Predator személyében. Innentől pedig a csapatnak nincs is más dolga, mint gyorsan felrobbantani a kócerájt, és az 1987-es Predator-film zenéjére elsprintelni a kimenekítési zónához.

A Predator: Hunting Grounds pontos megjelenési dátuma még mindig nem ismert, vélhetően 2020 során rajtol el PlayStation 4-en. A játék bemutatkozásául szolgáló májusi State of Play- összefoglalót az alábbi cikkünkben találhatjátok.

7.
7.
#6: Itt a kinezet semmit sem szamit, inkabb ezt a bena 4v1 asszimetrikus multi hulyeseget felejtenek el vegre. En ilyen grafikaval is szivesen vegtolnek egy kampanyt, de neeem, multi fos kell a nepnek.
6.
6.
adamsfamily
#4: Alien:Colonial Marines szaga van,annyi különbséggel,hogy annak legalább a demoja nézett ki valahogy.Ez viszont úgy néz ki,mint egy korai xbox 360-as játék.
4.
4.
kastorhun
Te jó ég... valami elképesztően pocséknak tűnik.
2.
2.
Ooorky
Ha lenne PC-re kapna egy esélyt, de a Dual Shock-kal a Doom demo is kínszenvedés volt, pedig Switch-en kisebb fennakadásokkal végigjátszottam (legkönnyebb fokozaton :P ).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...