The Dark Pictures: Man of Medan - itt a végső trailer

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén már belekezdhetünk az Until Dawn készítőinek legújabb agyszüleményébe, a The Dark Pictures antológiájába. Hangolódjunk rá még egyszer utoljára a Man of Medanra!

Hamarosan megkezdődik a Man of Medan hátborzongató története. a The Dark Pictures játéksorozatának első felvonásában felfedhetjük egy elsüllyedt hajóroncs titkait, akár egyedül, akár néhány barátunk társaságában. A legfrissebb, szörnyen hangulatosra sikeredett trailer elég beszédes, de ha nem tartózkodtok a kisebb spoilerektől, akkor feltétlenül nézzétek meg!

A The Dark Pictures: Man of Medan augusztus 30-án jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Mi már a megjelenés előtt futottunk egy próbakört a játékkal, erről itt olvashattok.

2.
2.
DeKor
Az Until Dawn ebben a stílusban egy hihetetlenül jó játék volt, nagyon sok lehetőséggel, sok végkifejlettel. Bár harmadik-negyedik végigjátszásra már kiismerhető volt, ott már lehetett látni, kiket akartak mindenképpen meghagyni az alkotók a végére, és kiket nem lehet kinyírni a legnagyobb bénázások mellett sem a végjátékig. A Hidden Agenda a közösségi élménnyel még rádobott erre egy lapáttal.
Mindkettő okosan végigvezetett történet, végig izgalmas és fordulatos volt.
Úgyhogy ez a játék látatlanban is kapna tőlem egy esélyt, a trailerek és demó-végigjátszások után pedig már biztos vétel lesz.
1.
1.
user101
Akik szeretik az ilyen ( figyeld, kacsintok :) miiiiisztikus, interaktív mozit, azoknak ajánlott... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...