Fél órán át pörög a Terminator: Resistance

  • Írta: szlav
  • 2019. október 20.
  • Videó
Link másolása
Nem panaszkodhatnak mostanában a Terminator-rajongók. Nem elég, hogy a hónap végén mozivászonra kerül a Sötét végzet, számos videojátékban is összefuthatunk a T-800-assal. Nézzük, hogy hogyan fest a Resistance!

Míg az előző generációkban gyakran összefuthattunk a mozifilmeket kísérő tie-in játékokkal, ez a marketingfogás mára túlzottan drágának bizonyult. A Terminator: Dark Fate (Sötét végzet) azonban kellő csinnadrattát kap a virtuális világban, hiszen a Mortal Kombat 11-ben, a Gears 5-ben és a Ghost Recon: Breakpointban is találkozhatunk a halálosztókkal.

Ez azonban nem minden, hiszen múlt hónapban a 2014-es Rambo-játékért felelős Teyon váratlanul bejelentette a Terminator: Resistance címen futó projektjét, amely két héttel a mozipremier után máris piacra kerül. Be kell vallani, első ránézésre nem tűnik úgy, hogy a Resistance lesz az év játéka, de kis szerencsével a franchise rajongói talán mégis örömüket lelhetik benne.

A Terminator: Resistance november 15-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

30.
30.
#29: Imádom azokat a könyveket. Ha láttam, hogy megjelent, azonnal mentem és a szabadtéri árusnál vettem meg a következő részt. De 1-2 kimaradt. Volt ugye az a sorozat, amikor a középkorba ment a T-800-as és volt a jövőben játszódó, amikor a Skynet gyerektestekben csempészett gatlingos robotot az emberek bázisára. Később mindkettő megjelent nagy és vastag, kemény fedeles kiadásban, akkor újraolvastam őket és a kimaradt részeket.

Nem arról volt szó ezekben, mint a filmekben, hogy mindig egy új, ilyen folyékony, olyan osztódós új terminátor jött, hanem maradt az egész a nehézfémnél meg a piros szemeknél. Két darab arra bóklászó 7-8 éves harcedzett veterán T- 800 -as legyőzése is sokszor véres áldozatokba torkollott egy profi tapasztalt gerillacsapatnak.
29.
29.
Formula1fanatic
#25: Az ő könyveiben megvalósított univerzum még részleteiben is a legjobb, sokkal logikusabb, hihetőbb mint bármilyen más próbálkozás.
28.
28.
Diabolis83
#20: Itt van a polcon majdnem mind. De ez a játék akkor is gáznak tűnik... Egy virágbolti esélyt kapni fog, aztán meglátjuk.
A videóról valamiért a Project IGI 2 ugrott be :D
27.
27.
logic5
Ez most komoly? Ezen a játékon még vitatkozni sem éri meg! EZMIEZ? 10 évvel ezelőtti szint kb...
25.
25.
godach
#21: Jópár könyvem van tőlük, imádom a T univerzumot, de ezt én sem tudtam
24.
24.
bitbandita
Ba+, még véletlenül sem kapcsolná ki a röntgen látást, hogy meg lehessen nézni a legalább a T800-at, hogy hogy néz ki. Főleg ha már bemutatónak szánták.
23.
23.
piskóta
Azon a hackelésen jót röhögtem. Régen volt ilyen békás játék, amivel az úttesten kellett át menni úgy, hogy ne gyúrjanak el az autók. Hiába no, azok a régi szép idők. Ki hitte volna, hogy 25 év után újra találkozok vele. :)
22.
22.
suresz
Állati idegesítő amikor valaki végig úgy játssza a játékot, hogy be van kapcsolva a 'instinct' látásmód (amikor át lát a falon)!!
21.
21.
Formula1fanatic
#20: Mindkettő író ugyanaz a személy sőt az összes többi is :) Valójában egy magyar íróról Nemes István-ról van szó.
20.
20.
Rekettyés
Szerintem aki olvasta a Mark F Willson és Christopher Sethfield szériákat az egy kicsit örül ennek.
19.
19.
Biztos, hogy ilyen, vagy hasonló lesz a grafikája, de még mindig jobb, mint azoké a játékoké, amit utoljára kaptunk az univerzumban. De remélem, hogy nem csak falon átlátó móddal marad csak játszható. Igazából, ahogy a cikk írja, a rajongó lehet el lesz vele. Én szeretem a lopakodós játékokat és a lore alapján sem úgy van az, hogy kiugrasz 5 ilyen elé és ledarálod őket az M16-ossal. Nekem már most lenne kedvem hozzálátni és tényleg nem retardált vagyok, hanem csak gyerekkoromtól kezdve terminator buzi. Ha lesz egy olyan játék, ami bármennyire jól visszaadja ezt az univerzumot, akkor én benne vagyok.

Lehet, hogy sokaknak full szarnak néz ki, de én kurvára örülök, hogy jön ez a játék. Tudom, az én bajom :)
18.
18.
Neo1989
Mit várunk egy játéktól ? Azt hogy JÓ legyen.
Na ez k.....a nem az. Már demó alapján se.
17.
17.
#2: A Gears 5-ben (Gears of War 5) multiplayer karakterek a Sarah, T800, új terminátor, meg az a nő, aki faszinak néz ki.
16.
16.
crytek
#15: Az igen. Gyakorlatilag 1az1be ugyanaz a fegyveres rész. Még ha ugyanaz az engine lenne azt mondom ok de az egyik cryengine a másik unreal engine 4.
15.
15.
FraiserMoon
#13: Homefront: The Revolution - Only Hope (Beyond the Walls)
https://youtu.be/fPT2UicWSlI
Micsoda hasonlóság!
14.
14.
joshfeed
Jobb lett volna a grafikai megvalósítást a Mortal Kombatos srácokra bízni. Ott ahogy a finishben átküldi Jax-et a jövőbe, elég pengén nézett ki :)
13.
13.
crytek
Itt egy másik is. Ez talán egy unciát jobb

https://youtu.be/dtCN0W4C3D8
12.
12.
manderel
A grafikára vonatkozóan ebből a szarrátömörített videóból tényleg nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de az biztos hogy nem lesz szépségdíjas.
Nagyobb baj hogy iszonyú üresnek és sterilnek tűnik a videó alapján, pláne hogy a háromnegyedét egy vacak "filteren" keresztül nézzük.
Remélem hogy játékot csinálni jobban megtanultak a Rambo óta, mint játékmenet videót összevágni.

A film komolyan érdekel, egyre jobbnak tűnik az előzetesek alapján. Ez a játék is érdekelne, de ebben kevesebb a bizodalmam.
11.
11.
kastorhun
Úristen! Ezt a grafikát még a ps3-as játékok is könnyedén elérik, sőt! Ez még ott is rondának számított volna!
9.
9.
koviprog
Ez a kár volt kitalálni kategória sajnos :(
8.
8.
kryszisz
#5: Őő.. szerintem ebben az esetben most inkább ne használd a többes számot (persze ha királyi akkor nem szóltam), ezt a játékot szerintem rajtad kívül nem várja senki:D
6.
6.
Hanoi
Akkor ez most mobilos változat vagy...?
5.
5.
crytek
Semmi meglepő nincs benne. A kb 1 órás Battleship game-el is elvoltunk. egynek jó lesz ez is. Várjuk
4.
4.
sanyikatarzan
Ez egy ps2 port? Vannak bajok lol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...