Traileren a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

A vámpírok után jöhetnek a vérfarkasok! Megkapta első hivatalos előzetesét a World of Darkness világában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, melyet a Call of Cthulhuért felelős Cyanide fejleszt.

Még 2017 januárjában reppent fel a hír, miszerint a Cyanide csapata készíthet videojátékot a Werewolf: The Apocalypse alapján. A projekt azóta kiadót váltott, de a fejlesztés egy pillanatra sem állt meg - az idei E3-on a szerencsésebb sajtósok már zárt ajtós bemutatót is láthattak a játékból. A nagyközönség azonban most láthatja először mozgásban a World of Darkness univerzumában játszódó történetet - igaz, nem valódi játékmenet, hanem csupán egy teaser formájában.

A játék során Cahal, az ökoterrorista vérfarkas sztoriját követhetjük majd, aki egyszemélyes hadjáratot indít a Pentex Corporation ellen, hiszen az szörnyű környezeti pusztítást végez Amerika északnyugati régióiban. Nem mellékes az sem, hogy a nagyvállalat élén gonosz vámpírok állnak. Cahal szabadon átalakulhat farkassá, emberré, de felveheti a köztes, vérengző alakját is.

A Werewolf: The Apocalypse - Earthblood 2020-ban érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

2 komment - szólj hozzá!