Gears 6 - A szolgálólány meséje inspirálja?

A Gears 5 művészeti igazgatója, Aryan Hanbeck nemrég a Wassup Conversations podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy a Gears 6 kapcsán meglepő helyről szeretnének majd ihletet meríteni.

A múlt hónapban megjelent Gears 5 ismét bizonyította, hogy bőven van még potenciál a sorozatban. A fejlesztést végző The Coalition természetesen már gőzerővel a folytatáson dolgozik, ami kapcsán az ötödik rész művészeti igazgatója, Aryan Hanbeck izgalmas részletet árult el, amikor a játékzenéket szerző Hamidreza Nikoofar Wassup Conversations című podcastjának a vendége volt.

A beszélgetés során ugyanis kiderült, hogy Hanbeck arra kérte a kollégáit, hogy a hatodik rész művészeti koncepcióinak kidolgozásakor komolyan merüljenek el A szolgálólány meséje című sorozatban. A szakember ugyanis úgy véli, a sorozat fényképezése, színei, kompozíciói, színei és szimbolikája egészen elképesztő, így mikor látta az első részt, eldöntötte, hogy meg kell találniuk a módját, hogy hasonló köszönhessen majd vissza a hatodik Gears-epizódban is.

12 komment - szólj hozzá!