Blacksad: Under the Skin - 25 perc nyomozás

  • Írta: szlav
  • 2019. október 29.
  • Videó
Link másolása
Némi csúszás után ugyan, de hamarosan piacra kerül a Blacksad: Under the Skin. A népszerű képregénysorozat alapján készült interaktív detektívsztori egy eltűnt bokszoló ügyét járja körül. Nézzünk is bele a játékmenetbe!

Az 50-es évek New Yorkjában járunk. Joe Dunn, a helyi bokszklub vezetője rejtélyes körülmények között az életét veszti, Bobby Yale-t, a feltörekvő ökölvívót pedig egyszerűen elnyeli a föld, nem sokkal az év legjobban járt meccse előtt. A piszkos ügyekben jártas nyomozóra, Joe Blacksadre hárul a feladat, hogy megtalálja az eltűnt bokszolót, közben pedig felgöngyölítse New York alvilágának egyik legszövevényesebb rejtélyét.

A Blacksad: Under the Skin november 14-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, november 28-án pedig Nintendo Switchre.

1.
1.
DarkLord
Nézem nézem és egy dolog jut az eszembe. Tisztára, mintha a Szimat Szörényt nézném :D Aki a 80-as években volt gyerek bizonyára emlékszik rá, aki meg fiatalabb keressen rá a Szimat Szörényre és egyből ezután nézze meg. Full egy az egyben az a feeling . Szerintem még elképzelhető, hogy onnan vették az ötletet is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...