Még legalább négy új hőst hoz az Overwatch 2

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 8.
  • Pletyka
Link másolása
Az Overwatch 2 új hősöket is felvonultat majd természetesen, a Blizzard azonban csak egy újoncot leplezett le eddig. A felhozatal ennél bőségesebb lesz, a Game Informer szerint Sojournon kívül legalább négy másik arc is bemutatkozásra várhat.

A Game Informer magazin legfrissebb száma kifejezetten a Blizzardra, illetve a fejlesztőcég BlizzConon bejelentett újdonságaira fókuszál, így kiemelt szerephez jutott benne természetesen az Overwatch 2 is. Ennek apropóján a lap szerkesztője, Andrew Reiner a Blizzard főhadiszállásán járt, és a beszámolója olyan érdekességeket is tartalmaz, amikről eddig nem tudtunk.

Amikor Jeff Kaplannel, az Overwatch direktorával beszélgetett, az úriember egy olyan PowerPoint-prezit mutogatott neki, ahol az egyik dián négy eddig még be nem jelentett hős sziluettje látható - Reiner szerint az alakok egyik korábban teaselt karakterre sem emlékeztettek, nem szerepeltek a korábbi concept artokon vagy a hivatalos képregényekben sem. Ez azt jelentené, hogy a BlizzConon leleplezett Soujournon kívül még legalább négy újoncot hoz magával az Overwatch 2, de a végleges szám persze a duplája is lehet ennek, elvégre az első rész pályafutása is tíz új hőst termelt ki.

Reiner szerint Kaplan túl gyorsan lapozott, így nem igazán tudta megvizsgálni a sziluetteket, kettő viszont jobban rémlik neki: az egyik egy varázslóra emlékeztető férfi karakter egy nagy bottal, míg a másik egy rövid hajú nő, aki amellett, hogy hasonló fegyvert szorongat a kezében, mint Yuffie a Final Fantasy VII-ből, még egy hegyes fülű, borzas kis társat is kapott segítségül. Reiner szerint az is biztos, hogy a négy karakter közül csak a varázsló volt férfi.

Akárhogy is legyen, jó hír, hogy az új hősöket az első Overwatch játékosai is megkapják - még ha ezzel nem is arattak osztatlan sikert a fejlesztők. A két játék PvP-része "megosztott" lesz, így az újdonságok mindkét részhez járnak majd, és a grafikai fejlesztéseket is átültetik az első részbe. Kaplan egy interjúban azt is megjegyezte, egy ponton a két klienst is összevonják majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...