Forza Horizon 4 - jönnek a Toyoták

Noha a Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója, az autóversenyzős játékoktól az utóbbi években mégis igyekeztek magukat távol tartani, többek között azért, mert nem akarták promótálni az illegális futamokat. Most azonban változik a helyzet.

Közel két évvel ezelőtt kezdte meg a Toyota a kivonulását a videojátékok világából; elsőként a Microsoftnak jelezték, hogy a Forza Motorsport 7-ben nem szerepelhetnek az utcai autóik, majd a Ghost Games által fejlesztett Need for Speed: Paybackben sem kívántak részt venni. A döntés mögött az illegális utcai versenyek elleni harc állhatott, melyet a jövőben már másként kíván kezelni a gyártó.

Legalábbis erre utal az új hír, miszerint a Forza Horizon 4-ben már most is elérhető Land Cruiser Artic Truck 37 és 38, valamint a T100 Baja Truck mellett végre egy teljes értékű utcai versenykocsit is kapunk az 1998-as Toyota Supra RZ formájában. Az új járgány érkezésére december 12-én számíthatunk az Update 17 tartalmaként. Arról viszont még nem érkezett infó, hogy lesznek-e a jövőben más Toyoták a játékban, illetve hogy a szóban forgó kocsi fizetős DLC-ként lesz-e vezethető.

27 komment - szólj hozzá!