Kojima ismét a horrorjátékok felé kacsintgat

Hideo Kojima egyszer már megpróbálkozott a horrorjátékok műfajával, akkor azonban önhibáján kívül semmi nem lett a projektből. Az úriember egyik tweetje alapján azonban jó esély van rá, hogy nem hagyta annyiban a dolgot.

Most, hogy a Death Stranding megjelent, a játék atyja, Hideo Kojima hátradőlhet és pihenhet egy picit. A közkedvelt dizájner azonban nem egyszerű szórakozást keresett, egy tweetje szerint ugyanis egy kőkemény horrorfilmre esett a választása, méghozzá azért, hogy inspirációt merítsen és "elkészíthesse a legfélelmetesebb horrorjátékot".

"Hogy elkészíthessem a legfélelmetesebb horrorjátékot, ijesztő filmeket nézek, hogy felébresszem a horrorlelkemet. A The Eye egy thai horrorfilm, amit még akkor kölcsönöztem ki, amikor a P.T.-n dolgoztam, de túlzottan félelmetes volt, így nem fejeztem be. A csomagolás is annyira ijesztő, hogy csak a lemezt kértem ki. Vajon most képes leszek befejezni?" - tweetelte ki a mester a film DVD-jének fotói mellett.

Vajon ez azt jelenti, hogy Kojima következő projektje egy horrorjáték lesz? Ki tudja, talán országos cimborája, Guillermo del Toro is besegítene neki! Akárhogy is, jó lenne látni a dizájner kísérletezését a műfajban, ha már a Silent Hills nem valósulhatott meg.

26 komment - szólj hozzá!