Jön a Star Wars: Battlefront II - Celebration Edition?

Egy szivárgás szerint új, minden jóval megtömött kiadás formájában tér vissza a Battlefront két évvel ezelőtt megjelent második felvonása. A Celebration Edition ráadásul már a héten befuthat.

Először a True Achievements csapata szellőztette meg, hogy december 5-én, vagyis holnap bemutatkozik a Battlefront II új kiadása, a Celebration Edition, amely az alapjáték mellett tartalmazni fogja az eddig megjelent összes kiegészítőt, továbbá a rajongók megkapják a december 20-án érkező Skywalker kora-frissítést is, ami többek között egy új, méretes csatateret is felvonultat.

Emellett a pakk része lesz több mint 25 hőskülső, köztük hat legendás kinézettel, de kapunk még 125 Trooper- és Reinforcement-külsőt, több mint 100 hős- és Trooper Emote-ot és hangot, valamint több mint 70 hős- és Trooper győzelmi pózt is.

Valószínűleg azok a rajongók sem maradnak le semmiről, akik korábban megvették az alapjátékot. Nagyon úgy néz ki, hogy nekik is lehetőségük lesz az alapváltozatot kiegészíteni a Celebration Edition újdonságaival.

4 komment - szólj hozzá!