PC-re is megjelenik a Horizon: Zero Dawn?

Egy orosz újságíró, Anton Logvinov szerint a Guerrilla Games hamarosan bejelenti, hogy PC-re költözik a 2017-ben megjelent, PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawn. Az átirat állítólag jövő februárban debütál.

A Guerrilla Games a 2017-ben megjelent Horizon: Zero Dawn óta nemigen hallatott magáról, de úgy tűnik, ennek több oka is volt. Egyrészt a csapat minden bizonnyal teljes erőbedobással dolgozik Aloy kalandjának folytatásán, másrészt nem kizárt, hogy egy másik Horizon-projekt is lapul a stúdiónál. Előbbire már kaptunk bizonyítékot, hiszen gőzerővel toborozza az új munkatársait a stáb, az utóbbiról viszont egy friss pletyka kapcsán merült fel.

Egy orosz újságíró, Anton Logvinov ugyanis most arról számolt be, hogy tudomása szerint készül a Horizon: Zero Dawn PC-s változata, amit még idén bejelentenek. Logvinov szerint a PC-s átirat valamikor februárban jelenik meg, ráadásul az úriember azt állítja, hogy a Sony a jövőben jobban ráfekszik a PC-s változatokra, így előfordulhat, hogy néhány PlayStation 5-re készülő új, exkluzív játék számítógépeken is elérhető lesz.

64 komment - szólj hozzá!