Megvan a Half-Life: Alyx pontos megjelenési dátuma

Noha a lassan legendákba vesző, bizonyos harmadik Half-Life továbbra sem vált valósággá, új játék nélkül azért nem maradunk. A Half-Life: Alyxről eddig is tudtuk, hogy márciusban esedékes a megjelenése, de most pontos dátumot is kaptunk.

A Half-Life-sorozat legújabb darabjáról, VR-ra készülő Half-Life: Alyxről eddig is tudtuk, hogy márciusban lesz lehetőségünk kipróbálni, azonban a pontos dátumot még nem árulták el a készítők.

A Valve persze addig is készült a játék debütálására, hiszen egészen márciusig ingyenesen játszhatóvá tette a korábbi Half-Life-okat, hogy mindenki képbe kerülhessen a játéksorozat történetével.

A Valve-nál eddig tartott a titkolózás. Twitteren jelentették be, hogy a Half-Life: Alyx március 23-tól lesz elérhető. Ez persze azt is jelenti, hogy ha még nem játszottál a korábbi játékokkal, de szeretnéd kihasználni a Valve ajándékát, azt eddig a dátumig teheted meg.

A Half-Life: Alyx kizárólag PC-s VR-eszközökkel lesz játszható. Megjelenésekor támogatja a Valve Indexet, az Oculus Riftet, a HTV Vive-ot és a Windows Mixed Realityt.

12 komment - szólj hozzá!